Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Narkotik ekiplerinden Silifke'de operasyon: İki şüpheli tutuklandı

Narkotik ekiplerinden Silifke'de operasyon: İki şüpheli tutuklandı

Mersin'in Silifke ilçesinde narkotik ekiplerinin düzenlediği operasyonda uy*şturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan iki kişi tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Narkotik ekiplerinden Silifke'de operasyon: İki şüpheli tutuklandı
KAYNAK: İHA

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, uy*şturucu ticareti yaptığı belirlenen iki şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Mersin'in Silifke ilçesine yapılan incelemelerde, A.T.G ve N.C.T adlı şahısların uy*şturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi.

Şüphelilerin Evinde uy*şturucu Maddeler Ele Geçirildi

Elde edilen istihbarat bilgileri doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, şüphelilerin adreslerine eş zamanlı baskın düzenledi. 192,45 gram b*nzai, 218 sentetik uy*şturucu hap ve bir hassas terazi ele geçirilirken, A.T.G ve N.C.T adlı şüpheliler gözaltına alındı. Narkotik ekiplerinin operasyonunda ele geçirilen maddelerin, ticaret amacıyla bulundurulduğu belirlendi.

Şüpheliler Tutuklandı

Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. "uy*şturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla mahkemeye çıkarılan A.T.G ve N.C.T, haklarında verilen karar neticesinde tutuklanarak cezaevine gönderildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sony PlayStation 5 Pro'yu Tanıtmaya Hazırlanıyor: Ne Zaman Çıkacak?

Sony PlayStation 5 Pro'yu Tanıtmaya Hazırlanıyor: Ne Zaman Çıkacak?