Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mustafa Duran kimdir?

Mustafa Duran kimdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı olan Mustafa Duran hakkındaki bilgileri haberimizde topladık.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mustafa Duran kimdir?

Mustafa Duran, 2024 Yerel Seçimleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu. Duran ile ilgili bilinmeyenleri sizin için haberimizde derledik.

Mustafa Duran nereli?

Aslen Yozgatlı Almancı bir ailenin en büyük çocuğu olan Mustafa Duran, 1970 yılında dünyaya geldi.

Mustafa Duran'ın eğitim durumu nedir?

Almanya'da ilk, orta ve lise eğitimini tamamlayan Mustafa Duran, Erzurum Atatürk Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldu.

Mustafa Duran

Mustafa Duran'ın mesleği nedir?

İş adamı olan Mustafa Duran kuyumculuk yapmaktadır.

Mustafa Duran'ın siyasi kariyeri nedir?

Mustafa Duran'ın üniversite yıllarında ‘Bizim Ocak’ ile başlayan siyasi hayatı, üniversite sonrası Antalya'da merhum Turhan Atasever döneminde aktif olarak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) için çalışmalarıyla devam etti. Fethiye’deki 18 yıllık iş ve siyasi hayatında 2002 Muğla Milletvekili adaylığı ve 2004 Fethiye Çamköy belediye başkanı adaylığında bulundu.

2006 yılında Mustafa Özbek, Rauf Denktaş, Turgut Ozakman, Mustafa Kafalı Enis Öksüz gibi önemli isimlerle Türkiyem Topluluğu'nu kurdu. 2012 yılında MHP Antalya Muratpaşa ilçe yöneticiliği ve 2015 Antalya Milletvekili aday adaylığı ile siyasi kariyeri devam etti. 2015 yılında Genel Başkan Meral Akşener’in çağrısı ile başlayan İYİ’ler hareketine katıldı. Duran aynı zamanda Gücümüz Anadolu Platformu Başkanlığını yürütüyor.

Mustafa Duran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte.

Mustafa Duran evli mi?

Evli ve dört çocuk babası olan Mustafa Duran, dört yabancı dili ana seviyede biliyor.

Mustafa Duran hangi partiden aday?

Mustafa Duran, 2024 Yerel Seçimleri için İYİ Parti'den Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Mustafa Duran

Mustafa Duran'ın hedefleri neler?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığına talip olan Mustafa Duran hedefleri hakkında şunları söylüyor: 'Ülkemizin bir aynası olan Antalyamız, yıllardır kötü yönetimler, alınan yanlış kararlar, halktan ziyade müteahhitlerle kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklar, Antalyalıya değil yandaşa sunulan ihaleler neticesinde kendi sınıfındaki şehirler arasında çok geride kalmıştır. Ulaşım, trafik ve toplu taşıma tamamen bir kaosa dönüşmüştür. Antalyamız; gelen Suriyeli, Afgan, Afrikalı, Ukraynalı ve Rus mülteci ve göçmenler nedeniyle bir Türk şehri olmaktan çıkmıştır. Antalyalılar, artan kira ve emlak fiyatları nedeniyle sokaklarda sabahlamakta veya daha iç kesimlere taşınmaktadır. Anlamını dahi bilmediğimiz yabancı dilde tabelalar kentimizi işgal etmektedir. Emlak, araba kiralama gibi sektörler kayıt dışı olarak yabancılar tarafından yapılmaktadır. Daha nice problemlerimiz için uzman kadroyla ve önemli projelerle karşınıza çıkmaya hazırlanıyorum. Şehrimize iyi bir el dokunması için İYİ Parti’den Antalya Büyükşehir belediye başkanlığı için aday adayı olduğumu ifade ediyorum. Gelin, yaşanabilir bir Antalya için birlik olalım.'

Mustafa Duran, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte.

2024 Yerel Seçimleri için Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adaylarının yer aldığı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı kim olsun? anketimize aşağıdan katılabilirsiniz.

[poll id="25"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadıköy'de Osman Derelioğlu'nun yaralandığı kavgada yeni görüntüler

Kadıköy'de Osman Derelioğlu'nun yaralandığı kavgada yeni görüntüler