Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'daki Müdür gözyaşlarına boğuldu

Muğla'daki Müdür gözyaşlarına boğuldu

2019 yılından beri Muğla’da Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görevini sürdüren Barış Saylak, gözyaşlarıyla istifasını verdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'daki Müdür gözyaşlarına boğuldu
KAYNAK: İHA

2019 yılından beri Muğla’da Tarım ve Orman İl Müdürü olarak görevini sürdüren Barış Saylak, Mart ayında yapılacak yerel seçimlere katılmak için istifa etti.

İstifasından önce dört yıl boyunca yaptığı çalışmaları anlatan Saylak, duygusal bir şekilde vedalaştı. Saylak’ın değerlendirme toplantısına üreticiler, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Saylak, konuşmasında Muğla’nın tarım potansiyelini ortaya çıkarmak için çalıştıklarını, Bakanlar, Valiler, kurum müdürleri ve kurum personeli ile uyumlu bir şekilde görev yaptığını belirtti. Saylak, “Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine 11 Kasım 2019 tarihinde başladım ve bugün 22 Kasım 2023 tarihinde sonlandırıyorum. Son 10-15 yılda yapılmayan birçok işi gerçekleştirdik, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü kurumsal bir yapıya kavuşturduk. Muğla’nın sadece turizmin değil, tarımın da başkenti olduğunu göstermek için bir hedef belirlemiştik. Bugün geldiğimiz noktada siz değerli paydaşlarımız ve yol arkadaşlarımız ile birlikte birçok işi ve projeyi hayata geçirdik. Allah’a hamdolsun. Bu benim için büyük bir onur ve gurur kaynağı. Bir Muğlalı ve Muğla’nın evladı olarak” dedi.

Saylak, konuşmasının sonunda Tarım İl Müdürlüğü’nün kırmızı yeleğini çıkararak “Artık bu üniformayı çıkarıyorum” dedi. Saylak, eşi Aysel Saylak’ı kürsüye çağırdı. Görev süresi boyunca eşine, personeline ve paydaşlarına teşekkür eden Saylak, göz yaşlarına boğuldu ve eşine sarılarak ağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay’da 2 katlı binada yangın çıktı

Hatay’da 2 katlı binada yangın çıktı