Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla Mumcular Yolu yenilendi

Muğla Mumcular Yolu yenilendi

Muğla'da Mumcular Yolu'nda başlatılan altyapı, asfalt ve kaldırım yenileme çalışması tamamlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla Mumcular Yolu yenilendi
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Muğla'daki Mumcular Yolu'nda atık su kaynaklı çevre kirliliğini önlemek ve taşkınlar nedeniyle oluşabilecek can ve mal kayıplarının önüne geçmek amacıyla 1.400 metre içme suyu hattı döşedi. Ayrıca, yol üzerinde 2.700 metre sıcak asfalt uygulaması, üstyapı ve kaldırım çalışmaları da tamamlandı.

Muhtar Toprak Bakar: 'Yolumuz Çok Güzel Oldu'

Gölbaşı Mahalle Muhtarı Toprak Bakar, yapılan çalışmalardan memnuniyetini dile getirerek, 'Yolumuz çok güzel oldu. Çizgileri ve kaldırımları ile çok güzel oldu. Tüm parkeler söküldü, yeni içme suyu hattı geçti altından. Altyapısı yenilendi ve ikinci kat asfalt atıldı. Tüm vatandaşlarımız memnun ve mutlu,' dedi.

A W257454 03 Result

Muhtar Muhammet Karademir: 'Altyapısı ile Çok Güzel Bir Yola Kavuştuk'

Karaova Mahalle Muhtarı Muhammet Karademir, yol yapılmadan önce yaşanan sıkıntılara değinerek, 'Sürekli gelişmekte olan bir mahalle olduğumuz için böyle bir yola ihtiyacımız vardı. Sürekli sel ve su baskınları oluyordu, tıkanma yaşanıyordu. Altyapısı ile çok güzel bir yola kavuştuk,' dedi.

Esnaf Niyazi Çengel: 'Yolumuz Dört Dörtlük Oldu'

1981 yılından beri Mumcular Yolu üzerinde esnaflık yapan Niyazi Çengel, yolun uzun zamandır bu kadar konforlu olmadığını belirterek, 'Son çalışmalardan sonra yolumuz çok güzel oldu. Çok mutluyuz ve memnunuz. Yol yapılmadan önce çok sıkışıktı ve birçok kaza oluyordu. Yayalar yürüyemiyordu. Ama şimdi tüm sorunlar giderildi. Yolumuz dört dörtlük oldu,' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana Kozan orman yangınında 15 kovan arı telef oldu

Adana Kozan orman yangınında 15 kovan arı telef oldu