Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Morgda bularak hayata döndürmüştü! Bir yıldır o çocuğu arıyor

Morgda bularak hayata döndürmüştü! Bir yıldır o çocuğu arıyor

Hatay'da bir yıl önce öldü sanılarak morga kaldırılan çocuğun hayata dönmesini sağlamıştı. 

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Morgda bularak hayata döndürmüştü! Bir yıldır o çocuğu arıyor
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir yıl önce öldü sanılarak morga kaldırılan bebeğin yaşamasını sağlayan Ahmet Vurgun, çocuğu bulma çabalarını sürdürüyor.

Vurgun, 'Enkazda çalışırken aldığım çocuğun hayatta olduğunu gördüm ve onu acil servise götürdüm. Çocuğun ailesinin vefat ettiğini öğrendim. Bir senedir onu arıyorum, bulamıyorum. Eğer bulabilseydim, evlatlık almak isterdim' dedi.

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde Hatay'ın İskenderun ilçesinde morga konulan ve Ahmet Vurgun'un müdahalesiyle hayata dönen bebek, hala kayıp durumda. Ahmet Vurgun, o korkunç günleri anlatarak, 'Bana Rabbim görmeyi nasip etti. Parmağının oynadığını gördüm, hemen aldım ve acil servise götürdüm. Yarım saat bekledikten sonra çocuğun durumunun iyi olduğu söylendi. Ancak, çocuğu bir daha bulamadım. Çocuğun ailesinin de vefat ettiğini öğrendim. Şimdi bir yıldır çocuğu arıyorum, bulamıyorum. Eğer bulabilseydim, onu evlatlık almak isterdim. Acının tarifi yok, bu acıları bir daha yaşatmasın Rabbim' şeklinde konuştu. Ahmet Vurgun, çocuğu bulma ümidiyle beklemeye devam ettiğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanyaspor Hwang’ı Kadrosuna Kattı

Alanyaspor Hwang’ı Kadrosuna Kattı