Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Mersin'in Taşucu Limanı'na Lübnan'dan 5. gemi geldi

Mersin'in Taşucu Limanı'na Lübnan'dan 5. gemi geldi

İsrail'in Gazze'den sonra Lübnan'daki saldırılarından kaçıp ülkelerine gitmek isteyenleri taşıyan 5. gemi Mersin'in Taşucu Limanı'na ulaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'in Taşucu Limanı'na Lübnan'dan 5. gemi geldi
KAYNAK: İHA

İsrail'in saldırılarının ardından Lübnan'dan kaçan 361 yolcunun bulunduğu 5. gemi, Mersin'in Silifke ilçesindeki Taşucu Limanı'na ulaştı. Geminin gelişiyle birlikte Mersin'e ulaşan kişi sayısının toplamda 1,800'e yükseldiği bildirildi.

Lübnan'dan Kaçış Devam Ediyor

İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarının ardından, hava yollarının kapalı olması sebebiyle farklı ülkelerden gelen yolcular, deniz yolu ile Taşucu Limanı'na gelmeye devam ediyor. Önceki dört gemi ile birçok yolcu Mersin'e ulaşırken, bu son gemi ile birlikte toplam yolcu sayısı arttı.

Yolcuların Yaşadığı Zorluklar

Limanın hemen ardından pasaport işlemleri tamamlanan yolcular, Taşucu Limanı'ndan çıkış yaptı. Yolculardan Maya Şavki, “Lübnan’da yaşıyorum. Ailem Yalova’da yaşıyor. Tatil için geldim. Ailemi görmeye geldim. Bir hafta sonra Lübnan’a tekrar döneceğim. Lübnan’da çok kötü şeyler yaşıyoruz. Eşimin çalıştığı yerlere bomba atılıyordu. İnsanlar ölüyorlar. Çocuklar, kadınlar onlar bir şey yapmadılar. İnşallah bitecek” dedi.

Diğer Yolcuların Görüşleri

İsmini vermek istemeyen bir yabancı erkek yolcu ise, “Lübnan’da durum çok kötü. İnşallah iyi olacak” şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya 13. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) Kapılarını Açtı

Antalya 13. Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) Kapılarını Açtı