Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de Perseid meteor yağmuru gözlemi sise takıldı

Mersin'de Perseid meteor yağmuru gözlemi sise takıldı

Mersin'de düzenlenen Perseid meteor yağmuru gözlemi, hava koşulları nedeniyle yapılamadı ama çeşitli etkinlikler düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Perseid meteor yağmuru gözlemi sise takıldı
KAYNAK: İHA

Mersin'de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Gökyüzü Gözlem Etkinliği, Darısekisi Örnek Köyü'nde gerçekleştirildi. Perseid meteor yağmurunu izlemek isteyenler, MERCAN 100. Yıl İklim ve Çevre Bilim Merkezi'nde bulunan T20 ve T25 teleskoplarla gökyüzünü gözlemlemeyi planladılar. Ancak, sis nedeniyle gözlem yapılması mümkün olmadı.

A W269181 02 Result

Eğlence Konserle Sürdü

Gözlem yapılamaması üzerine, etkinlik Kent Orkestrası’nın konseriyle devam etti. Konserin yanı sıra, etkinlikte çocuklar için çeşitli atölye çalışmaları düzenlendi. Atölyelerde 3D kalem modelleme, VR gözlük deneyimi, Gök Atlas Atölyesi ve origami gibi etkinlikler sunuldu. Ayrıca, bilgilendirme sunumları ile katılımcılara eğitici bilgiler verildi.

A W269181 01 Result

Keyifli Bir Gece Geçirildi

İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Dairesi Başkanı Arda Alp, etkinliğe katılımın yüksek olduğunu belirterek, 'Hava muhalefeti nedeniyle gözlem yapamadık ama keyifli bir gece geçirdik. Çocuklar için çeşitli atölye çalışmalarımız oldu ve müzik eşliğinde verimli bir etkinlik gerçekleştirdik. Gözlem etkinliklerimiz devam edecek' dedi.

A W269181 03 Result

Katılımcılar, hava koşullarına rağmen güzel vakit geçirdiklerini ve etkinlikten memnun kaldıklarını ifade ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Göztepe-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Göztepe-Fenerbahçe Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?