Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de jandarma ekipleri 50 düzensiz göçmeni yakaladı!

Mersin'de jandarma ekipleri 50 düzensiz göçmeni yakaladı!

Mersin'in Aydıncık ilçesinde jandarma ekipleri, deniz yoluyla yurt dışına kaçmaya çalışan 50 düzensiz göçmen ile 1 organizatörü yakaladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de jandarma ekipleri 50 düzensiz göçmeni yakaladı!
KAYNAK: İHA

Mersin'de Mersin İl Jandarma Komutanlığı, göçmen kaçakçılığına karşı yürüttüğü kapsamlı çalışmalar neticesinde, düzensiz göçmenleri yasa dışı yollarla yurt dışına çıkarmaya çalışan bir organizatörü tespit etti. Göçmen kaçakçılığı yapan bu organizatör, düzensiz göçmenleri Türkiye'ye sokarak geçici süreliğine barındırıyor ve ardından deniz yoluyla yurt dışına çıkmalarını sağlıyordu.

Aydıncık’ta Operasyonla Yakalandılar

Jandarma ekipleri, yaptıkları geniş çaplı araştırma ve takip sonucu, göçmen kaçakçılığını gerçekleştiren organizatörün deniz yoluyla yurt dışına çıkış yapacağını belirledi. Aydıncık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda, deniz yoluna açılmak üzere olan 1 organizatör ve beraberindeki 50 düzensiz göçmen yakalandı.

Organizatör Tutuklandı, Göçmenler Göç İdaresine Teslim Edildi

Yakalanan organizatör, jandarmadaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı. Yakalanan 50 düzensiz göçmen ise Mersin İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilerek gerekli işlemler başlatıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep FK Nijeryalı Forvet David Okereke'yi Kiraladı

Gaziantep FK Nijeryalı Forvet David Okereke'yi Kiraladı