Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de aşırı sıcaklarda serinleten limonata ikramı

Mersin'de aşırı sıcaklarda serinleten limonata ikramı

Sıcak havaların etkili olduğu Mersin'de vatandaşlara limonata dağıtımı yapıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de aşırı sıcaklarda serinleten limonata ikramı
KAYNAK: İHA

Mersin'de, Mersin Büyükşehir Belediyesi, sıcak havaların etkili olduğu kent genelinde vatandaşların serinlemesini sağlamak ve sıvı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla limonata dağıtımına başladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından organize edilen bu hizmet, haftanın 5 günü iş yoğunluğunun fazla ve çalışma şartlarının ağır olduğu 5 farklı noktada gerçekleştiriliyor. Bu kez, ekiplerin adresi Mersin Toptancı Meyve ve Sebze Hal Kompleksi oldu.

A W246604 01 Result

Emekçilerin Memnuniyeti

Beden gücü ile çalışan vatandaşların serinlemesini ve motivasyonlarını artırmayı amaçlayan buz gibi el yapımı limonata ikramı, emekçilerin büyük beğenisini kazandı. Özellikle sıcak havalarda çalışmanın zorluklarını yaşayan vatandaşlar, bu ikram sayesinde kısa bir mola vererek serinleme fırsatı buluyor.

A W246604 03 Result

Geleneksel Hale Geldi

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görev yapan sosyal hizmet uzmanı Yusuf Yazgı, her yıl geleneksel olarak dağıtımı yapılan limonata ikramını bu sene de sürdürdüklerini belirtti. Yazgı, 'Haftanın 5 günü, iş yoğunluğunun fazla ve çalışma şartlarının ağır olduğu noktalarda limonata dağıtımı yapmaktayız. Bu yıl ilk adresimiz Mersin Toptancı ve Sebze Meyve Hal Kompleksi oldu. Büyükşehir Belediyesi olarak amacımız; sıcak hava koşullarında çalışan vatandaşlarımıza, serinleten bir mola imkânı sunmak' dedi.

Limonata ikramı yapılan vatandaşlardan Vedat Kayan, 'Tadı dört dörtlük ve çok güzel. Bu sıcaklarda çok iyi geldi' derken, bir başka vatandaş Mehmet Osmanoğlu, 'Bu sıcaklarda ilaç gibi geldi. El yapımı tadında' diye konuştu. Vatandaşlar, bu tür hizmetlerin devam etmesini dileyerek belediyeye teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bodrum'dan jet ski ile Yunanistan'a kaçmaya çalıştılar

Bodrum'dan jet ski ile Yunanistan'a kaçmaya çalıştılar