Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de 65 milyon lira değerinde kaçak sigara kağıdı operasyonu

Mersin'de 65 milyon lira değerinde kaçak sigara kağıdı operasyonu

Mersin polisi, Çin’den Suriye’ye gönderilmek üzere yola çıkan 1 milyon 286 bin paket kaçak sigara kağıdını ele geçirdi. 7 şüpheli yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de 65 milyon lira değerinde kaçak sigara kağıdı operasyonu
KAYNAK: İHA

Mersin'de, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, Türkiye üzerinden başka ülkelere kaçak sigara ve tütün ürünleri sevkiyatı yapan şahıslara yönelik önemli bir operasyona imza attı. Polis ekipleri, gümrük kaçağı sigara ve makaron kaçakçılığı yaparak devleti zarara uğratan ve haksız kazanç sağlayan kişilerin peşine düştü.

Mersin Limanı'nda Şüpheli Araç Durduruldu

Polisin gerçekleştirdiği teknik ve fiziki takip sonucu, Mersin Limanı'ndan çıkan bir çekici durdurularak incelemeye alındı. Çekicinin gümrük mühürlü dorsesinde yapılan kontrollerde, Çin’den Suriye’ye transit rejim kapsamında gönderilen yükün yasal olarak silikon olması gerekirken, aracın büyük miktarda kaçak sigara kağıdı taşıdığı ortaya çıktı.

1 Milyon 286 Bin Paket Kaçak Sigara Kağıdı Ele Geçirildi

Araçta yapılan detaylı aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 65 milyon lira olan 1 milyon 286 bin paket kaçak sigara kağıdı ele geçirildi. 15 ton 750 kilogram ağırlığındaki bu büyük kaçak sigara kağıdı sevkiyatı, kaçakçılara ağır darbe vurdu.

7 Şüpheli Gözaltına Alındı, 2 Kişi Tutuklandı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden 2’si tutuklanırken, 5’i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
16 Milyon Emekliye Promosyon Zammı! 20.000 TL'ye Yükseldi

16 Milyon Emekliye Promosyon Zammı! 20.000 TL'ye Yükseldi