Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de 3. Çevre Yolu üniversite caddesine bağlanıyor

Mersin'de 3. Çevre Yolu üniversite caddesine bağlanıyor

Mersin'de 3. Çevre Yolu genişletme çalışmalarının tamamlanma tarihi belli oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de 3. Çevre Yolu üniversite caddesine bağlanıyor
KAYNAK: İHA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, kent genelinde ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, vatandaşların ulaşımını daha etkili ve hızlı hale getirmeyi amaçlayan ekipler, '3. Çevre Yolu’nun Devamı' projesini hayata geçiriyor.

Mersin'de 3. Çevre Yolu Üniversite Caddesine Bağlanıyor

Kent Trafiğine Katkı Sağlayacak Yeni Yol

Mimar Sinan Caddesi ile Üniversite Caddesi arasında 980 metre uzunluğundaki bu proje ile 3. Çevre Yolu'nun genişletilmesi ve Üniversite Caddesi ile bağlantı kurulması planlanıyor. Çalışmalar, birçok araç ve iş makinesiyle sürdürülüyor ve tamamlandığında 3. Çevre Yolu ile Üniversite Caddesi entegre hale gelecek.

Mersin'de 3. Çevre Yolu Üniversite Caddesine Bağlanıyor

Mart Ayının Son Haftasında Hizmete Açılacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol ve Asfalt Şube Müdürlüğünde Yol ve Asfalt Şefi Uğurcan Ergün, 'Proje tamamlandıktan sonra bu güzergahı kullanan Mersinliler, Hal Kavşağı’ndan Üniversite Caddesi’ne kadar kesintisiz bir trafiğe kavuşacak. Proje aynı zamanda, Sayapark kavşağında yaşanan yoğun trafiği de azaltacak. Projede, 80 bin metreküp kazı dolgu imalatı yer alıyor. Bunun 60 bin metreküpünü tamamlamış bulunmaktayız. Eş zamanlı olarak da 180 metre uzunluğundaki taş duvar imalatının 100 metresini tamamladık. Hızla devam eden çalışmalarımızla, mart ayının son haftasında bu yolu Mersinlilerin kullanımına açmayı planlamaktayız' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okan Buruk: 'Rakibi tanıyoruz ikinci maç daha zor olacak'

Okan Buruk: 'Rakibi tanıyoruz ikinci maç daha zor olacak'