Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Toroslar Belediyesi kültür ve taziye evi çalışmaları

Mersin Toroslar Belediyesi kültür ve taziye evi çalışmaları

Mersin’in Toroslar Belediyesinin Mevlana Mahallesi’nde başlattığı kültür ve taziye evinin yapım çalışmalarının sona gelindi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Toroslar Belediyesi kültür ve taziye evi çalışmaları
KAYNAK: İHA

Mersin'in merkez ilçesi Toroslar Belediyesi, Mevlana Mahallesi'nde hayata geçirdiği kültür ve taziye evi projesinin inşaat çalışmalarında son aşamaya ulaştı. Ayrıca, taziye evinin yanındaki otopark alanı peyzaj düzenlemesiyle yeniden düzenlendi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Mevlana Mahallesi Muhtarı Murat Yıldırak ve teknik ekibi ile birlikte inşaatı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yılmaz, ziyareti sırasında çocuklarla da ilgilendi. Bu hizmetle vatandaşların taziye ve kültürel etkinliklerini daha iyi bir mekanda gerçekleştirebileceğini söyledi.

AW052333_01

Yılmaz, "Vatandaşlarımızın talepleri bizler için önemli. 'Acılar paylaşıldıkça azalır' anlayışıyla Mevlana Mahallesi'nde kültür ve taziye evi inşaatını başlattık. Yakın zamanda tamamlayarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunacağız. İlçemize ve mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Bu tür projelerimize devam edeceğiz." dedi.

Mevlana Mahallesi sakinleri de yapılan hizmetten memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahil Güvenlik Uçağı Akdeniz'de defalarca sorti yaptı

Sahil Güvenlik Uçağı Akdeniz'de defalarca sorti yaptı