Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Tarsus'ta Kanlı Çatışma! 3 Ölü 6 Yaralı

Mersin Tarsus'ta Kanlı Çatışma! 3 Ölü 6 Yaralı

Mersin'in Tarsus ilçesinde, bir restoran önünde meydana gelen silahlı çatışmada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Çıkan kavganın "yol verme" meselesinden kaynaklandığı belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Tarsus'ta Kanlı Çatışma! 3 Ölü 6 Yaralı
KAYNAK: İHA

Mersin'in Tarsus ilçesinde, Sucular Mahallesi'ndeki bir restoranın önünde gerçekleşen silahlı çatışma, bölge halkını şoke etti. Edinilen bilgilere göre, iki grup arasında başlayan tartışma, yol verme meselesi nedeniyle büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü. Kavganın ardından, taraflar birbirlerine tabanca ve tüfeklerle ateş açtı.

Olayda Hayatını Kaybedenler

Silahlı çatışma sonucunda, Metin Denizedalan, Abdurrahim Denizedalan ve Mehmet Emin Şahin hayatını kaybetti. Çatışmanın şiddeti, olay yerinde bulunanların can güvenliğini tehdit ederken, bölgeye intikal eden sağlık ekipleri, ağır yaralanan 6 kişiyi hastanelere kaldırdı.

Yaralıların Durumu

Yaralılar arasında Mesut D., Recep D., Veysi D., Serhat D., Enes B. ve Naci Ş. isimli bireyler bulunuyor. Sağlık ekipleri, yaralıları hızla ilk müdahale için ilçedeki hastanelere sevk etti. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz kesin bir bilgi bulunmamakta.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tuzla'daki Göçükte 2 İşçi Hayatını Kaybetti! Bakanlık Müfettiş Görevlendirdi

Tuzla'daki Göçükte 2 İşçi Hayatını Kaybetti! Bakanlık Müfettiş Görevlendirdi