Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hayırseverden Bodrum’a üçüncü okul Güvercinlik'te açıldı

Hayırseverden Bodrum’a üçüncü okul Güvercinlik'te açıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayırsever Sudi Özkan tarafından yaptırılan Güvercinlik Sudi Özkan İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hayırseverden Bodrum’a üçüncü okul Güvercinlik'te açıldı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Bodrum ilçesinde hayırsever Sudi Özkan tarafından kazandırılan 12 sınıflı Güvercinlik Sudi Özkan İlkokul ve Ortaokulu’nun açılışı törenle gerçekleştirildi.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, okulun açılışında yaptığı konuşmada, eğitime yapılan katkıların büyük önem taşıdığını belirtti. Muğla’ya 3’üncü okul katkısını sağlayan hayırsever Sudi Özkan’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Vali Akbıyık, devletin eğitim öğretimi öncelikli gündem maddesi olarak kabul ettiğini ve birçok reformun hayata geçirildiğini ifade etti.

Dr. İdris Akbıyık, ‘Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ ile gelecekteki bireylerin teknolojik gelişmelere açık, okuma alışkanlığı gelişmiş ve milli değerleri özümsemiş bireyler olarak yetiştirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Modelin, çocukların dünya ile rekabet edebilecek nitelikte olmalarını sağlamak amacı taşıdığını vurguladı.

‘Bir Kitap Bir İnsan’ Projesi

Vali Akbıyık, “Bir Kitap Bir İnsan” projesi ve Muğla’da kitap okuma seferberliğinin başladığını duyurdu. Açılış töreninde hayırsever Sudi Özkan ve protokol üyeleri öğrencilere kitap dağıttı. Sudi Özkan, Muğla’ya Su Ürünleri Üniversitesi kazandırmak için çalışmalara başladığını ifade etti.

Kurdela kesiminin ardından Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, hayırsever Sudi Özkan’a günün anısına teşekkür plaketi takdim etti. Açılış törenine Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, hayırsever Sudi Özkan ve kızı Venüs Neslihan Özkan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuzey Kıbrıs'ta Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kuzey Kıbrıs'ta Hayatını Kaybeden Uzman Çavuş Burak Sefa Ürüm Son Yolculuğuna Uğurlandı