Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel BURDOSK’tan Salda Gölü’ne ilk sonbahar doğa yürüyüşü

BURDOSK’tan Salda Gölü’ne ilk sonbahar doğa yürüyüşü

Burdur Doğa Sporları Kulübü (BURDOSK), orman yasakları sonrası ilk trekking yürüyüşünü sonbaharın ilk günlerinde Salda Gölü manzaralı yaylada gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
BURDOSK’tan Salda Gölü’ne ilk sonbahar doğa yürüyüşü
KAYNAK: Haber Merkezi

Burdur Doğa Sporları Kulübü (BURDOSK) üyeleri, sonbaharın ilk günlerinde Salda Gölü manzaralı yaylada keyifli bir trekking yürüyüşü gerçekleştirdi. Ormana giriş yasakları sonrası düzenlenen bu etkinlik, doğa tutkunlarına hem göl hem de orman manzarasının eşlik ettiği eşsiz bir deneyim sundu.

Taşpınar Köyü’nden Başlayan Macera

Etkinlik, Burdur’un Taşpınar Köyü ve Taşpınar Çeşmesi’nden başladı. 1500 rakımlı yayla bölgesine yapılan yürüyüş, zaman zaman sıcak, zaman zaman da serin esintiler eşliğinde gerçekleştirildi. Doğa severler, doğanın her haliyle baş başa kalma fırsatı yakaladı.

Salda Gölü’nün Büyüleyici Manzarası

Yürüyüşün en dikkat çekici anlarından biri ise yaylaya ulaşıldığında doğaseverleri karşılayan turkuaz renkli Salda Gölü manzarası oldu. Gölün mavisi, yemyeşil orman örtüsüyle birleşerek katılımcılara büyüleyici bir görüntü sundu. Bu eşsiz manzarayla birlikte doğa severler, huzurlu bir yürüyüş deneyimi yaşadı.

Parkur Doğanbaba Köyü’ne kadar devam ediyor

Doğanbaba Köyü’ne kadar devam eden parkur, doğaseverlerin Salda Gölü ve çevresindeki doğal güzelliklerle iç içe geçen bu keyifli yolculuğu tamamlamalarını sağladı. Orman yasakları sonrası gerçekleştirilen bu ilk yürüyüş, doğa ile yeniden buluşma fırsatı sunarken katılımcıların unutamayacakları bir anı olarak hafızalarda yerini aldı. Etkinlikten fotoğrafları Nuri Gök, kulübün Facebook sayfasında paylaştı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez'de kanal kenarında tüyler ürperten görüntü!

Kepez'de kanal kenarında tüyler ürperten görüntü!