Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Sertavul Geçidi'nde kar lastiği olmayan araçlara geçiş yok 

Mersin Sertavul Geçidi'nde kar lastiği olmayan araçlara geçiş yok 

Mersin’in Mut ilçesinden Sertavul Geçidi bölgesinde yoğun kar yağışı, sis ve tipi nedeniyle Bölge Trafik ekipleri denetimleri sıkılaştırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Sertavul Geçidi'nde kar lastiği olmayan araçlara geçiş yok 
KAYNAK: İHA

Mersin'in Mut ilçesinden geçen Sertavul Geçidi bölgesinde, akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, sis ve tipi nedeniyle tedbirler alındı. Sertavul Geçidi, Akdeniz ile İç Anadolu'yu birbirine bağlayan önemli bir geçiş noktası olmasıyla bilinirken, olumsuz hava koşulları sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Mersin Sertavul Geçidi'nde Kar Lastiği Olmayan Araçlara Geçiş Yok

Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar, sis ve tipi nedeniyle bölgede sürücülerin geçişleri kontrollü bir şekilde sağlanıyor. Sertavul Geçidi'nde özellikle otomobil ve küçük araç sürücülerinden kar lastiği ve zincir kullanmaları istenirken, tır, kamyon ve uzun araçların geçişine ise izin verilmiyor.

Bölge Trafik ekipleri, seyir halindeki araçları Alahan ve Sertavul Geçidi'nde durdurarak, kar lastiği ve zincir takmaları konusunda sürücüleri uyarıyor. Karayolları ekipleri ise yoldaki kar ve buzlanmayı önlemek için yoğun bir çaba harcıyor.

Mersin Sertavul Geçidi'nde Kar Lastiği Olmayan Araçlara Geçiş Yok 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri ise yayla köylerinde yolların kapanmaması için aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Sertavul Geçidi'nde alınan tedbirler ve yapılan uyarılar, sürücülerin güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Altay Bayındır İçin Zaman Geldi!

Altay Bayındır İçin Zaman Geldi!