Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Erdemli'deki domates yüklü kamyon kazası kamerada

Mersin Erdemli'deki domates yüklü kamyon kazası kamerada

Mersin Erdemli'de domates yüklü bir kamyonun hafif ticari araca çarptığı kazanın görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Erdemli'deki domates yüklü kamyon kazası kamerada
KAYNAK: İHA

Mersin'de, 3 gün önce gece saatlerinde Erdemli-Karaman Ayrancı yolu Kayacı mevkiinde meydana gelen kazada, M.K. idaresindeki 42 AJR 721 plakalı kamyon, Erdemli istikametine doğru ilerliyordu. Kamyonun freni patladığı için hızla giden araç, domatesleri dökerek viraja girdi ve sağ tekerleklerinin havaya kalkmasına neden oldu. Kamyon, şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Soner Çölkesen yönetimindeki 33 PD 573 plakalı hafif ticari araca çarptı. Çarpışma sonucu kamyon şarampole devrilerek parçalandı.

A W269802 01 Result

Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Soner Çölkesen'in sıkıştığı araçta hayatını kaybettiği belirlendi. Kamyon sürücüsü ise araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Savcı olay yerinde inceleme yaparken, Çölkesen’in cenazesi itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saatlik çalışmasının ardından cenaze aracıyla morga götürüldü.

A W269802 02 Result

Kaza Anları Kamerada

Kaza anlarına ait görüntüler, kamyonun biraz arkasından seyreden bir araç tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, frenleri patlayan kamyonun hızla gittiği ve virajda sağ tekerleklerinin havaya kalktığı, ardından da şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen hafif ticari araca çarptığı anlar yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Siirt Kurtalan'da icradan satılık 507,75 m² arsa

Siirt Kurtalan'da icradan satılık 507,75 m² arsa