Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin dev festivale ev sahipliği yapacak

Mersin dev festivale ev sahipliği yapacak

Festival, 1-7 Mayıs tarihlerinde İstanbul ve Hatay’da gerçekleşen gösterimlerin ardından Anadolu turuna Mersin’de ev sahipliği yapacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin dev festivale ev sahipliği yapacak

18. Uluslararası İşçi Filmleri Festivali, yarın Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu’nda başlıyor. Festival, 1-7 Mayıs tarihlerinde İstanbul ve Hatay’da gerçekleşen gösterimlerin ardından Anadolu turuna Mersin’den devam edecek.

Yarın saat 18.00’de Yenişehir Belediyesi Akademi Salonu’nda yapılacak açılışta Serdar Keskin ve Yeliz Güzel sahne alacak. Açılışın ardından ‘Sokak Lambaları’ ve ‘Adres’ adlı filmler izlenebilecek. 17 Kasım Cuma günü ise film gösterimleri aynı salonda saat 14.00’te başlayacak.

Film gösterimleri 18 Kasım Cumartesi günü Mersin Tabip Odası’nda ve Elektrik Mühendisleri Odası’nda da devam edecek. Mersin Tabip Odası’nda saat 15.00’te ‘Sansüre Takılanlar’ başlığı altında yönetmen Seda Gökçe, yönetmen Nejla Demirci ve doktor Sonay Ban’ın katılacağı bir söyleşi düzenlenecek.

19 Kasım Pazar günü de Elektrik Mühendisleri Odası’nda film gösterimleri sürerken, saat 17.00’de ‘Sınıf Mücadelesinin Rotası’ başlıklı bir başka söyleşi gerçekleştirilecek. Bu söyleşinin konuşmacıları ise yönetmen Feryal Saygılıgil, DİSK/Enerji-Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin ve Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası’ndan Duygu Ergen olacak.

Kamer Durdu

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da otoyolda ters yönden giden aracın görüntüsü çıktı

Adana'da otoyolda ters yönden giden aracın görüntüsü çıktı