Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Bozyazı Kaymakamı aileleri ziyaret etti

Mersin Bozyazı Kaymakamı aileleri ziyaret etti

Mersin'de Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, VEFA Projesi kapsamında çeşitli haneleri ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin Bozyazı Kaymakamı aileleri ziyaret etti
KAYNAK: İHA

Mersin'de Bozyazı Kaymakamı Tuncay Topsakaloğlu, Yaşlı Evde Bakım Projesi (VEFA) çerçevesinde çeşitli haneleri ziyaret etti ve ilçede devam eden okul inşaatını inceledi.

Kaymakam Tuncay Topsakaloğlu, Yaşlı Evde Bakım Projesi (VEFA) kapsamında Karaisalı, Denizciler ve Beyreli mahallelerinde çeşitli haneleri ziyaret etti. Topsakaloğlu, depremzede Ekrem Şimşek ve ailesi, Münevver Pancar ve ailesi ile Hüseyin Kaya ve ailesinin durumlarını yerinde gözlemledi.

A W263523 02 Result

Topsakaloğlu, ziyaretlerinde 'Vatandaşlarımız hayatının hangi evresinde devletimizin desteğine ihtiyaç duyarsa devletimiz oradadır' şeklinde açıklamada bulundu. Ziyaret edilen vatandaşlar, Topsakaloğlu’nun ilgisinden ve ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

A W263523 04 Result

Okul İnşaatını İnceledi

Kaymakam Topsakaloğlu, ayrıca Tekmen Ortaokulu'nun yapımını yerinde inceledi. İnşaat süreci hakkında bilgi alan Topsakaloğlu, eğitim yatırımlarının bölgenin eğitim kalitesine katkıda bulunacağını ifade etti. Topsakaloğlu’na, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Baturay, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Adem Limon ve müteahhit firma yetkilileri eşlik etti.

A W263523 03 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elçin Sangu'dan erişim yasağı yorumu! Boş konuşuyorlar

Elçin Sangu'dan erişim yasağı yorumu! Boş konuşuyorlar