Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Menteşe'de araç içinde karısını öld*ren zanlı yakalandı

Menteşe'de araç içinde karısını öld*ren zanlı yakalandı

Muğla’nın Menteşe ilçesinde eşi Senem Kıvrık'ı araçta öld*ren ambulans şoförü eşi yakalanarak adliyeye sevk edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Menteşe'de araç içinde karısını öld*ren zanlı yakalandı
KAYNAK: İHA

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Orhaniye Mahallesi Akasya Sokak'ta dün sabah saat 08.00 sıralarında aile içi sorunlar nedeniyle kocasına evden uzaklaştırma kararı aldıran Senem Kıvrık, kocası M.K. ile sokakta buluştu.

Araçta Öld*rdü

Tartışmanın şiddetlenmesi sonucu M.K., aracında bulunan sert bir cisimle Senem Kıvrık’ın başına vurdu ve ardından yanında getirdiği bıçakla eşini karnından bıçakladı. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Kısa sürede olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, ağır yaralı Senem Kıvrık'ı Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak Kıvrık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Zanlı Kaçtı

Cinayet sonrası M.K. ormanlık alana kaçtı. Emniyet güçlerinin yoğun çalışmaları sonucu zanlı kısa sürede yakalandı ve karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hayatını kaybeden Senem Kıvrık’ın bir kırtasiyede kasiyer olarak çalıştığı, M.K.'nin ise ambulans şoförü olduğu ve kısa bir süre önce işinden ayrıldığı öğrenildi.

Tutuklandı

Karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Muhittin Kıvrık çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi: Oranlar açıklandı!

Kamu bankalarından düşük faizli konut kredisi: Oranlar açıklandı!