Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Dilencinin para oyununu Hatay'da zabıta ekipleri bozdu!

Dilencinin para oyununu Hatay'da zabıta ekipleri bozdu!

Hatay'da dilencilik yaparak topladıkları paraları belli aralıklarla bir başka kişiye teslim eden iki kişi, zabıta ekiplerinin operasyonuyla yakalandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Dilencinin para oyununu Hatay'da zabıta ekipleri bozdu!
KAYNAK: İHA

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Zabıta Dairesi Başkanlığı, Hatay'ın huzurunu korumak amacıyla dilencilik faaliyetlerine karşı denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, şehir genelinde yapılan kontrollerde, M.T. ve K.D. isimli iki dilenci yakalandı. Ekipler, dilencilerin topladıkları paraları belirli aralıklarla bir kişiye teslim ettiklerini fark etti. Engelli K.D.’nin, topladığı paraları M.T.’ye vererek yakalanmaktan kaçınmaya çalıştığı tespit edildi.

1255 TL Parayla Yakalandılar

Zabıta ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu, iki şahsın üzerinde 1255 TL para bulundu. Yapılan incelemelerde, K.D.’nin uzuv kaybı nedeniyle devlet tarafından maaş bağlandığı, ancak dilenciliği meslek haline getirdiği için bu maaşın kesildiği öğrenildi. Şahısların il dışından Hatay’a gelerek dilencilik yaptıkları da belirlendi.

Hatay'da Duygu Sömürüsüne Karşı Mücadeleye devam ediliyor

HBB Zabıta Dairesi Başkanlığı, 6 Şubat depremleri sonrası Hatay halkının yaşadığı derin acıları ve yaraları sömürerek dilencilik yapan kişilere karşı çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Zabıta yetkilileri, şehre il dışından gelen dilencilerin tespit edilerek gerekli işlemlerin yapıldığını belirtti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gaziantep'te Aile İçi Şiddet Olayına Giden Polislere Saldırdılar

Gaziantep'te Aile İçi Şiddet Olayına Giden Polislere Saldırdılar