Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Kepez’de ‘törenli’ asfalt dökümü

Kepez’de ‘törenli’ asfalt dökümü

Kepez Belediyesi’nin 2021 sathi asfalt sezonu açılış töreninde konuşan ve bu yıl ilçeye 100 kilometrenin üzerinde asfalt yapılacağını müjdeleyen Başkan Tütüncü, “Bizdeki bu heyecan hiç bitmeyecek. Biz çalıştıkça kazanan Kepez olacak” dedi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’de ‘törenli’ asfalt dökümü

    Kepez Belediyesi’nin sathi asfalt sezonu törenle açıldı. Tören öncesi beraberindeki heyetle açılan yolları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 13 yılda belediyesinin dağları kesip, zorlu coğrafya şartlarına rağmen ilçeye kazandırdığı yol hizmetleri hakkında bilgi verdi. İnceleme gezisinin ardından Çankaya Mahallesi ve Fevzi Çakmak Mahallesini birbirine bağlayan yeni yol üzerinde 2021 sathi asfalt sezonu açılış töreni düzenlendi. Törene Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün yanı sıra meclis üyeleri, muhtarlar, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar katıldı.     

KEPEZ’E BİN KİLOMETRE YOL

    Kepez Belediyesi’nin asfalt sezonu açılış töreninde konuşan Başkan Tütüncü, ilçeye 13 yılda 1.000 kilometreden fazla yeni yol kazandırıldığını söyledi. 13 yılda ilçeye kazandırılan 1.000 kilometre yolun asfalt değil, yeni açılan yollar olduğunun altını çizen Başkan Tütüncü şöyle konuştu:

    “O yolların içerisinde bazı yollar var ki; çok kıymetli, çok değerli. Bugün hep beraber o yolların bir kısmını gördük. Kepez’in hangi mahallesine giderseniz gidin bu yolları görürsünüz. Göksu mahallesindeki yollar bizim zamanımızda açıldı. Gazi Bulvarı’na, Serik caddesine bizim zamanımızda bağlandı. Altınova’nın her tarafını yollarla birbirine bağladık. Duraliler’i çevre yolunu içeriye sanayiye biz bağladık. Ahmet Hamdi Akseki Caddesini biz açtık. 5 Temmuz Kurtuluş caddesini genişleten biziz. 5 Temmuz Kurtuluş caddesinden, Ünsal Mahallesinden aşağıya yeni bir yol açanda yine biziz. Hamza Taş Caddesi, devamındaki Kirişçiler yolunu, Varsak’ı Kirişçilere bağyan şehre yeni bir kent girişi kazandıran biziz. Her mahallemizde bu güzel yol arkadaşlığımızın meyvesi olan bu güzel yollar mevcuttur.”

KAZANAN KEPEZ OLACAK

    2011 yılında Antalya Şehir Hastanesi kurma hayallerine de değinen Tütüncü, “Hayallerini kurduğumuz ve büyük bir mücadele verdiğimiz Antalya Şehir Hastanesi’nin temeli atıldı. Bu yatırımı buraya getirmek çokta kolay olmadı. Döşemealtı düşünüldü, Aksu düşünüldü, farklı yerler düşünüldü. İşte! Kepez’e kazandırdığımız bu yollar şimdi oraya bağlanıyor.  O hastane ilçemizde yükselince kazanan yine Kepez olacak. “dedi.

    Başkan Tütüncü’nün konuşmasının ardından 2021 yılı sathi asfalt sezonu dualarla açılarak, ilk sathi asfalt dökümü gerçekleştirildi.  

    Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Macaristan’ın Antalya ilgisini artıralım’

‘Macaristan’ın Antalya ilgisini artıralım’