Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kahta'da 100. yıla adanmış bir halk koşusu!

Kahta'da 100. yıla adanmış bir halk koşusu!

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Cumhuriyetin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Halk Koşusu düzenlendi. Bu özel etkinlik, halkın büyük ilgisiyle karşılandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kahta'da 100. yıla adanmış bir halk koşusu!

Ortanca Köyü yakınlarında başlayan ve Kahta Kaymakamlık binasında sona eren koşu, Kahta Kaymakamlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildi. Yaklaşık 140 öğrenci, erkekler, kızlar ve yaşlılar kategorisinde Cumhuriyetin 100. yılını temsil eden yaklaşık 3 kilometrelik parkuru koştu.

Erkekler kategorisinde birinciliği Mustafa Yavaş kazanırken, Furkan Arslan ikinci ve Serkan Dündar üçüncü sırayı elde etti. Kızlar kategorisinde Elanur Varol birinci, Yaren Çetinkaya ikinci ve Ecrin Tok üçüncü oldu. Yaşlılar kategorisinde ise Mehmet Ali Durmuş başarıyla yarışı tamamladı. Dereceye giren yarışmacılara ödülleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek tarafından takdim edildi. Yarışmacıların ödülleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde verilecek.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, "Cumhuriyetimizi en iyi şekilde temsil etmek adına etkinliklerimiz devam ediyor. Bugün, öğrencilerimiz ve ilçe sakinleri Cumhuriyetin 100. yılı için koştular. Katılan herkes kazanan oldu. Halk koşusuna katılan herkese teşekkür ederim" dedi.

AW063020_04AW063020_02AW063020_01

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Motorlu genç azraille yarıştı! detaylar açıklamada

Motorlu genç azraille yarıştı! detaylar açıklamada