Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hataylı muhtar maaşını depremzede öğrencilere burs olarak dağıtacak

Hataylı muhtar maaşını depremzede öğrencilere burs olarak dağıtacak

Hatay'ın İskenderun ilçesi Sarıseki Mahallesi Muhtarı Özcan Kayar, muhtarlık maaşını öğrencilere burs olarak vereceğini mahallesine astığı afişlerle duyurdu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hataylı muhtar maaşını depremzede öğrencilere burs olarak dağıtacak
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesine bağlı Sarıseki Mahallesi'nin yeni muhtarı Özcan Kayar, muhtarlık maaşını öğrencilere burs olarak bağışlayacağını açıkladı. 7 bin nüfuslu mahallede yaşayan ve seçimi 97 oy farkla kazanan 58 yaşındaki Kayar, bu davranışıyla gönülleri fethetti. Sarıseki Mahallesi, Asrın felaketi olarak adlandırılan depremlerden olumsuz etkilenmişti ve Kayar, bu zor dönemde afetzede öğrencileri unutmadı.

"10 Yıldır Burs Veriyorum, Şimdi Maaşımı Da Dağıtacağım"

Muhtar Özcan Kayar, yaklaşık 10 yıldır reklam yapmadan üniversite öğrencilerine burs verdiğini belirtti. "Mahallemizde 32 öğrenci üniversite kazandı. Bu öğrencilerimizin sosyal ve ekonomik boyutunu ele almak için muhtarlık maaşımın tamamını burs olarak vereceğim" dedi. Ayrıca, farklı branşlardaki öğrenciler için burs miktarlarının farklı olacağını ekledi.

Mahalle Sakinlerinden Destek

Sarıseki Mahallesi sakinlerinden 41 yaşındaki Tayfur Sezik, muhtarın bu davranışının diğer siyasilere örnek olması gerektiğini belirterek, "Muhtarımızdan çok memnunuz. Diğer yöneticilere örnek olmasını diliyoruz" dedi. 60 yaşındaki mahalle sakini İhsan Saygılı ise, "Muhtarımızın bu çalışması diğer muhtarlara ve belediye başkanlarına örnek olmalı" diyerek, muhtarın bu anlamlı hareketini destekledi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hemen kontrol edin: Destek ödemesi hesaplara geçti!

Hemen kontrol edin: Destek ödemesi hesaplara geçti!