Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'daki termal sağlık merkezinde gastronomi festivali

Hatay'daki termal sağlık merkezinde gastronomi festivali

Hatay'ın Erzin ilçesinde bulunan Doğu Akdeniz’in en büyük termal sağlık merkezi otelinde gastronomi festivali düzenlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'daki termal sağlık merkezinde gastronomi festivali
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Erzin ilçesinde, Amanos Dağları'nın eteklerinde yer alan ve Doğu Akdeniz’in en büyük termal sağlık merkezi olarak bilinen otelde, büyük bir gastronomi festivali gerçekleştirildi. Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen festivalin bu yıl ikincisi yapıldı. Festivalde, Hatay mutfağı'nın çeşitli lezzetleri, yetenekli aşçılar tarafından misafirlere sunuldu.

Hatay mutfağı tanıtıldı

Festivalin organizatörü Cemal Solmaz, etkinliğin amacı hakkında şu bilgileri verdi: "Tesis olarak geçen yıl birincisini düzenlediğimiz gastronomi festivalinde Hatay mutfağının leziz yemeklerini sunmuştuk. Bu yıl da ikincisini düzenlemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Hatay'ı buraya getiremedik ama mutfağını getirdik. İki gün sürecek festivalde, müzik ve davul-zurna eşliğinde konuklarımız eğlenecek."

Gastronomi festivaline Erzin Belediye Başkanı Av. Ökkeş Elmasoğlu, İlçe Emniyet Müdürü İsa Arslantaş ve İlçe Jandarma Bölük Komutanı J. Üsteğmen Harun Baykal gibi önemli davetliler katıldı. Etkinlik, hem lezzetli yemekleri hem de renkli sosyal aktiviteleriyle katılımcılardan tam not aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Lig'in 5'inci Haftasında Karşılaşıyor

Trabzonspor ve Beşiktaş Süper Lig'in 5'inci Haftasında Karşılaşıyor