Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da korku evine giden çocuk bayıldı

Hatay'da korku evine giden çocuk bayıldı

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde bir korku evinde yaşanan olayda, 13 yaşındaki Göktuğ Kaplan, korkusundan bayıldı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da korku evine giden çocuk bayıldı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Erzin ilçesinde yaşayan Göktuğ Kaplan, ablası ve arkadaş grubuyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek için Dörtyol'daki bir korku evine gitti. Ancak, eğlence için para ödedikleri bu etkinlik, Kaplan için zorlu bir deneyime dönüştü. Korku evinin karanlık ve ürkütücü atmosferi içinde kendisini korkutan iş yeri personelleri tarafından kaçırılmak istendiğini düşünen Kaplan, korkusundan bayıldı.

Korku Anları Kameraya Yansıdı

Kaplan'ın zor anları, korku evinde bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Kaplan'ın karanlık ortamda panikleyerek bayıldığı anlar açıkça görülüyor. Sosyal medyada paylaşılan bu görüntüler, kısa sürede viral oldu ve binlerce kez izlendi.

"Beni Seçtiklerinde Çok Tedirgin Oldum"

Yaşadığı korku dolu anları anlatan 13 yaşındaki Göktuğ Kaplan, korku evine gitmeden önce internetten gördüğü görüntüler nedeniyle oranın daha aydınlık olduğunu düşündüğünü belirtti. Ancak gerçek ortamın çok karanlık ve ürkütücü olduğunu söyleyen Kaplan, "Hiçbir şey görmüyor gözüm, beni seçtiklerinde çok tedirgin oldum o yüzden panik yapıp bayıldım," dedi. Küçük bir fenerle önünü göremediğini ve bu esnada korkutulunca paniğe kapıldığını ekleyen Kaplan, başının dönmesiyle bayıldığını ifade etti.

Sosyal Medyada İlgi Odağı Oldu

Kaplan, bayılma anlarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından, binlerce beğeni ve izlenme almasıyla ilgili olarak "Bir sürü beğeni falan gelince ve milyonlar izleyince bir şey demedim, çok sevindim," dedi. Korku evinde yaşadığı bu zorlu deneyime rağmen tekrar gitmek istediğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli maaşları E-Devlet'te güncellenmedi: Binlerce etkilendi!

Emekli maaşları E-Devlet'te güncellenmedi: Binlerce etkilendi!