Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da işçi servisiyle akaryakıt tankeri çarpıştı! 11 işçi yaralı

Hatay'da işçi servisiyle akaryakıt tankeri çarpıştı! 11 işçi yaralı

Hatay-Adana otoyolunda işçi servisi ile akaryakıt tankerinin çarpışması sonucu 11 işçi yaralandı. İşte kazadan detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da işçi servisiyle akaryakıt tankeri çarpıştı! 11 işçi yaralı
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesi, Hatay-Adana otoyolunda meydana gelen kazada, 31 PAG 77 plakalı işçi servisi, aynı yönde ilerleyen 31 SB 119 plakalı akaryakıt tankeriyle çarpıştı. İskenderun ilçesi mevkisinde yaşanan bu kazada, işçi servisinde bulunan 15 işçiden 11’i hafif yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Yaralı İşçilerin Durumu Nasıl?

Kazadan sonra olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralı işçiler, yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. 11 işçinin hafif şekilde yaralandığı belirtilirken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ekipleri, kazanın detaylarını araştırmaya devam ediyor.

Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

Kaza sonrası otoyolda kısa süreli bir trafik yoğunluğu yaşandı. Polis ekipleri, kazayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Kaza sebebiyle yaşanan yoğunluk, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Hatay-Adana otoyolunda yaşanan bu kaza, işçilerin güvenliği konusundaki tedbirlerin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Resmi Gazete'de Yeni Karar!13 Ekim 2024 Cuma Bugünün Kararları Ne?

Resmi Gazete'de Yeni Karar!13 Ekim 2024 Cuma Bugünün Kararları Ne?