Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da freni patlayan kamyon araçları biçti

Hatay'da freni patlayan kamyon araçları biçti

Hatay'da freni patlayan hafriyat kamyonu, park halindeki araçları biçti, bir vatandaş son anda kurtuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Hatay'da freni patlayan hafriyat kamyonunun park halindeki araçları biçtiği anlar ve bir vatandaşın ölümden saniyelerle kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Defne ilçesinde meydana gelen kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

A W263059 04 Result

Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, ağır tonajlı kamyon trafikte ilerlerken aniden freni patladı. Freni patlayan kamyon, rampa aşağı hızlı bir şekilde ilerleyerek park halindeki 6 araca çarptıktan sonra durabildi. Korku dolu anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Kaldırımda yürüyen bir vatandaşın saniyelerle ölümden döndüğü o anlar da görüntülere yansıdı.

A W263059 03 Result

Mahalle sakinleri tedirgin

Feci kazaya tanık olan Mahmut Altındağ, olayın şokunu şöyle anlattı: 'Burada çok büyük bir kaza oldu. Buradan geçerken kamyonlar çok hızlı geçiyorlar. Allah'tan kazada ölen ve yaralanan olmadı. Büyük bir ses duyduk, hemen gidip baktık. Kamyon arkadan iki araca vurdu. Biz burada otururken gerçekten korkuyoruz. Freni patlayan kamyon yaklaşık 5 ila 6 araca çarptı. Araçlara çarparak durabildi. Allah'tan ölen olmadı ama böyle devam ederse olacak. İşimden dolayı gün boyu oturuyorum. Araçlar çok hızlı geçiyor, bilhassa bu kamyonlar çok hızlı geçiyorlar.'

A W263059 04 Result

Ölen ya da yaralanan olmadı

Kazada trafikteki 6 araç ve bariyerler zarar gördü. Ancak, olayın ardından yapılan incelemelerde ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi. Kazanın ardından bölgedeki trafik güvenliği konusunda yetkililere çağrıda bulunuldu.

A W263059 06 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
8 Ağustos 2024 TV yayın akışı! Star TV,  Now TV, KANAL D, ATV, TRT 1, TV8 ve SHOW TV yayın akışı

8 Ağustos 2024 TV yayın akışı! Star TV, Now TV, KANAL D, ATV, TRT 1, TV8 ve SHOW TV yayın akışı