Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da Depremde Enkaz Altında Kalan Yeliz Seyyar Çenesini Kaybetti

Hatay'da Depremde Enkaz Altında Kalan Yeliz Seyyar Çenesini Kaybetti

Hatay'da meydana gelen depremde enkaz altında kalarak çenesini kaybeden 16 yaşındaki Yeliz Seyyar'ın acılı hikayesi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Depremde Enkaz Altında Kalan Yeliz Seyyar Çenesini Kaybetti

Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda Hatay'ın Defne ilçesi Çekmece Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Seyyar ailesinin kurtardığı 16 yaşındaki kızları Yeliz Seyyar, kafasına aldığı darbe sonrasında çenesinde meydana gelen kemik kaybı nedeniyle konuşamıyor ve çenesini hareket ettiremez hale geldi.

Genç kızın sağlığına kavuşabilmesi için ailesi, çene nakli gerekliliği ve yüksek maliyetli özel hastane tedavisi için yardım bekliyor.

A W128186 10

Aile, Zorlu Süreci Anlattı:

Depremde enkaz altında kalan Yeliz Seyyar'ın annesi Fatma Seyyar, yaşanan acı anları şu sözlerle dile getirdi: "Kızım sadece 'anne' desin, eski sağlığına kavuşsun. Başka hiçbir şey istemiyorum. Hiçbir şeyimiz kalmadı, sadece sağlığına kavuşsun."

A W128186 05

Baba Muhammed Seyyar ise, "Kızımın bir kez 'baba' demesini, eski sağlığına kavuşmasını istiyoruz. Şu an 5 kişi 1 konteynerde yaşıyoruz. Elimizden geldiğince kızımızı yaşatmaya çalışıyoruz. Özel hastanelerdeki yüksek ücretler nedeniyle gücümüz yetmiyor. Hayırseverlerden yardım bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

A W128186 12

Yardım Çağrısı:

Seyyar ailesi, Yeliz'in eski sağlığına kavuşabilmesi için çene nakli ve özel hastane tedavisi için yardım bekliyor. Yardımseverlerin destekleriyle genç kızın tekrar konuşabilmesi ve normal bir yaşam sürmesi amaçlanıyor.

A W128186 11

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gecede 700 ürüne zam! Asgari ücret eridi!

Gecede 700 ürüne zam! Asgari ücret eridi!