Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da demir sopayla öldüresiye dövüldü! İşte nedeni

Hatay'da demir sopayla öldüresiye dövüldü! İşte nedeni

Hatay'ın Antakya ilçesinde bir kişi, motosikletiyle seyir halindeyken eli sopalı bir şahıs tarafından yolu kesilip dövüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da demir sopayla öldüresiye dövüldü! İşte nedeni
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesi Kuyulu Mahallesi'nde yaşayan Süleyman Bolat, işine gitmek için motosikletiyle seyir halindeyken beklenmedik bir saldırıya uğradı. Yol üzerinde elinde demir sopa bulunan bir şahıs tarafından saldırıya uğrayan Bolat, öldüresiye dövüldü. Olayın hemen ardından yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılan Bolat, tedavisinin ardından taburcu edildi. Yaşanan bu şok edici anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı ve olayın detayları daha sonra ortaya çıktı.

nedeni ‘Sorun Ne’ Sorusu 

Olayın ardından yaşananları anlatan Süleyman Bolat, saldırganla aralarında geçen diyaloğu paylaştı. İddiaya göre, saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığını belirten Bolat, olayın iki kadınla yaşanan bir tartışmanın ardından başladığını söyledi. Tartışma sonrası şahsa "Sorun ne?" diye sorduğunu ve bu sorunun ardından demir sopayla darp edildiğini ifade etti.

"Yoldan aşağıya doğru indim. Yoldaki bir genç, oradan geçen 2 kadına sataşıyordu. Kadınlara bir şey yapmaması için oraya doğru gittim ve durdum. Gence sorun ne diye sorunca adam demir çubukla kafama vurdu. Olay böyle gelişti," diyen Bolat, yaşanan olayın bir anlık tartışmadan çıktığını belirtti.

Saldırgan Demir Çubukla Kafasına Vurdu

Yaşanan bu acı olayda Süleyman Bolat, demir çubukla kafasına aldığı darbeler sonrası başından yaralandı. Darp olayının ardından hastaneye kaldırılan Bolat, tedavisinin ardından taburcu edilse de olayın şoku uzun süre geçmedi. Bolat, "Başımdan yaralandım. Hiçbir şey sormadan vurdu. Allah’a şükür durumum iyi," ifadelerini kullandı.

Güvenlik Kameraları Olayı Kaydetti

Saldırganın Süleyman Bolat’a demir sopayla vurduğu anlar kameralara net bir şekilde kaydedildi. Bu görüntüler olayın soruşturulmasına önemli bir delil oluştururken, saldırganın yakalanıp yakalanmadığı konusunda henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya ve Çevre İllerde Yağışlı Hava Etkili Olacak

Antalya ve Çevre İllerde Yağışlı Hava Etkili Olacak