Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da 17 yaşındaki lise öğrencisinin öld*ğü kaza kamerada

Hatay'da 17 yaşındaki lise öğrencisinin öld*ğü kaza kamerada

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen motosiklet ve otomobil kazasında 17 yaşındaki lise öğrencisi hayatını kaybetti. Kaza anının görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da 17 yaşındaki lise öğrencisinin öld*ğü kaza kamerada
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Dörtyol ilçesi Numune Evler Mahallesi'nde yaşanan feci kaza, bölgedeki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Anayoldan gelen otomobil ile tali yoldan çıkan motosiklet çarpıştı. 

Kaza sırasında motosiklet üzerinde bulunan lise öğrencileri Melik Necati Mağaralı ve arkadaşı Yasin Payaslıoğlu yaralandı. Motosiklet ile otomobil çarpışması, gençlerin okuldan çıktıktan sonra evlerine dönmeye çalıştıkları sırada meydana geldi.

Güvenlik Kamerası Kazayı Kaydetti

Kaza anı, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, hızla ilerleyen otomobilin, tali yoldan çıkan motosikletle çarpıştığı an net bir şekilde görülüyor. Kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Hastanede Yapılan Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları en yakın hastaneye kaldırdı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen 17 yaşındaki Melik Necati Mağaralı kurtarılamadı. Talihsiz gencin cenazesi, ailesinin ve sevenlerinin gözyaşları arasında Dörtyol Mezarlığı'nda defnedildi. Arkadaşı Yasin Payaslıoğlu'nun ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valorant’a giriş sorunu yaşayan oyuncular ne yapmalı? 11 Eylül’de Valorant düzelecek mi?

Valorant’a giriş sorunu yaşayan oyuncular ne yapmalı? 11 Eylül’de Valorant düzelecek mi?