Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Gökyüzünde gizemli cisim: UFO'ya benzetildi

Gökyüzünde gizemli cisim: UFO'ya benzetildi

Hatay’ın Arsuz ilçesinde gökyüzünde gördüğünü söylediği cismin ’UFO’ olduğunu düşünen Selim Töremiş’in yaşadığı heyecan kameraya yansıdı. İşte detaylar..

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gökyüzünde gizemli cisim: UFO'ya benzetildi
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Arsuz ilçesinde kuryelik yapan Selim Töremiş, gündüz saatlerinde gökyüzünde gördüğü ve tanımlayamadığı bir cismi cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Gökyüzünde düzensiz hareketler sergileyen cismi UFO’ya benzeten Töremiş ve yanındakilerin heyecanı, kaydedilen görüntülere yansıdı. Töremiş’in cismi 'uzay aracı' olarak nitelendirmesi izleyenleri gülümsetti. Görüntülerdeki cisim bazı kişiler tarafından balon olarak değerlendirilirken, diğerleri ise cismi tanımlamakta zorlandı.

A W268297 03

Selim Töremiş’in Tanıklığı: Ne Balon Ne de Drone

29 yaşındaki Selim Töremiş, gördüğü cismi ilk başta bir doğum günü balonuna benzettiğini ancak bu tahmininden hızla vazgeçtiğini belirtti. Töremiş, 'İlk gördüğüm zaman bir doğum günü balonu sandım ama eninden ve boyutundan dolayı böyle bir balon daha önce görmedim. Video kaydını aldıktan sonra arkadaşlarıma danıştım; kimisi meteoroloji balonu olduğunu söyledi ama araştırdığımda bunun doğru olmadığını gördüm. Cisim, aynalı gibi parlayıp duruyordu. Elim titreyerek çektim çünkü ne olduğunu anlamaya çalışıyordum ama sonuçta çözemedim,' dedi.

A W268297 02

Rüzgar Yönüne Aykırı Hareket: Balon Olmadığı Kesinleşti

Töremiş, cismin rüzgarın aksi yönünde uçmaya başladığını, bu nedenle bir balon olmadığını anladığını ifade etti. Cismi bir drone’a da benzettiğini ancak cihaz olmadığını fark ettiğini belirten Töremiş, 'Cihaz olmadığını anladım, çünkü oldukça büyük bir şeydi. Uzaklaştıkça cisim kaybolmuyordu, aksine yükselerek İskenderun’a doğru gitti,' diye konuştu.

Gizemli Cismin Kimliği Hâlâ Belirsiz

Görüntülerdeki cismin ne olduğu hala netleşmedi. Selim Töremiş’in yaşadığı bu deneyim, Arsuz halkı arasında merak ve spekülasyonlara yol açtı. Cismin UFO olup olmadığı konusu ise hâlâ tartışılmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manisa’daki 2 orman yangını devam ediyor

Manisa’daki 2 orman yangını devam ediyor