Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Fethiye'de s*lahlı ve şişeli kavga: 13 kişi yaralandı

Fethiye'de s*lahlı ve şişeli kavga: 13 kişi yaralandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iki grup arasında çıkan s*lahlı, şişe ve taşların kullanıldığı kavgada 13 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye'de s*lahlı ve şişeli kavga: 13 kişi yaralandı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki kişi taksi durağına gelerek taksicileri tabancayla tehdit etti. Eğlence mekanında çalıştıkları iddia edilen bu kişilerle taksiciler arasında kısa sürede sözlü tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar, tabanca, cam şişe ve taşlarla birbirine saldırdı. Kavgada 13 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesinin ardından, bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ilçedeki çeşitli hastanelere götürülerek tedavi altına alındı. Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Emniyet Müdürü Tarafları Sakinleştirdi

Kavganın ardından bölgeye toplanan kalabalığı sakinleştirmek için İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu devreye girdi. Dadaşoğlu, taraflarla görüşerek olayın daha da büyümesini engelledi. Kavga ile ilgili olarak çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Kavga öncesinde bir kişinin taksi durağına gelerek silah çıkardığı ve olayın bu şekilde başladığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin’den Van’a uzanan zorlu parkur tamamlandı

Mersin’den Van’a uzanan zorlu parkur tamamlandı