Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Feke'de sedir ormanı manzarası büyüledi

Feke'de sedir ormanı manzarası büyüledi

Adana'nın Feke ilçesinde bulunan sedir ormanları, göz kamaştırıcı manzaralarıyla ziyaretçilerini etkisi altına alıyor. İşte o görüntüler...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Feke'de sedir ormanı manzarası büyüledi
KAYNAK: İHA

Adana'nın Feke ilçesinde bulunan sedir ormanları, muhteşem manzaralarıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor. Feke'nin Aytepesi mevkiinde yer alan sedir ormanları, her mevsim ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor. Feke Orman İşletme Müdürlüğü, sedir ormanını havadan dron ile görüntüleyerek eşsiz doğal güzellikleri ortaya çıkardı.

Doğanın Kartpostallık Görüntüleri

Adana'nın Feke ilçesindeki sedir ormanları, adeta kartpostallık görüntüler oluşturuyor. Sedir ağaçlarının oluşturduğu manzara, ressamların tablolarını aratmayacak güzellikte. Feke Orman İşletmesi'nin yangın müdahale merkezi, sedir ormanıyla birlikte 24 saat boyunca titizlikle gözetleniyor.

Feke'nin Sedir Ormanları Keşfedilmeyi Bekliyor

Feke ilçesindeki sedir ormanları, doğaseverler için adeta bir cennet niteliğinde. Doğal dokusu ve eşsiz manzaralarıyla Feke'nin sedir ormanları, henüz keşfedilmeyi bekleyen bir hazine olarak göze çarpıyor. Ziyaretçiler, burada huzur bulmanın yanı sıra doğanın kusursuz güzelliğinin keyfini çıkarabiliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Rusya'da Ukrayna İHA saldırısı: Tver bölgesinde tahliye emri verildi

Rusya'da Ukrayna İHA saldırısı: Tver bölgesinde tahliye emri verildi