Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nde görev değişimi

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nde görev değişimi

Mehmet Sezer, 14 yıllık Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanlığı görevinden istifa ederek yerini Mustafa Sarıgeçili’ye bıraktı. Sarıgeçili, Sezer’in başarılarını daha da ileriye taşıyacaklarını vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nde görev değişimi
KAYNAK: İHA

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, 14 yıllık başkanlık görevinden istifa etti. Görevini Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili’ye devreden Sezer, sendikanın başarısını vurgularken, Sarıgeçili de bu görevi devralmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.

Mehmet Sezer Görevini Devretti

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi, Ağustos ayı olağan toplantısını şube hizmet binasında gerçekleştirdi. 14 yıldır Şube Başkanı olarak görev yapan Mehmet Sezer, 30 Ağustos itibariyle görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sezer, görevini Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili’ye devretti ve başkanlığa yeni yönetim oluşuncaya kadar Sarıgeçili’nin vekalet edeceğini duyurdu.

Sezer: "İlkeli Sendikacılığı Gösterdik"

Divan Toplantısı'nda konuşan Mehmet Sezer, Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi olarak büyük zorlukları aşarak önemli başarılara imza attıklarını vurguladı. Sezer, "Türkiye'de hiçbir şubeye nasip olmayan başarılara imza attık. Sizlerle gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. Ayrıca, şube yönetimindeki arkadaşlarına her zaman destek olacağını belirtti.

Sarıgeçili: "Büyük Bir Onur ve Sorumluluk"

Görevi devralan Mustafa Sarıgeçili, Mehmet Sezer’in liderliğinde elde edilen başarıların altını çizerek, "Mehmet Sezer gibi bir isimden bu görevi devralmak, büyük bir onur ve sorumluluk" dedi. Sarıgeçili, Eğitim-Bir-Sen Adana Şube ailesi olarak birlik içinde çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Birlik ve Beraberlik Mesajları verildi

Toplantıya katılan Divan Kurulu Üyeleri, konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Yaşananların bir nöbet değişimi olduğunu vurgulayan üyeler, bu değişimin Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi'ni daha da ileriye taşıyacağına inandıklarını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Google'un Yapay Zeka Sistemi Gemini Performansında Artış Sağladı

Google'un Yapay Zeka Sistemi Gemini Performansında Artış Sağladı