Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da gaz lambasıyla yaşayan Elif Teyze'nin elektrik sorunu çözüldü

Adana'da gaz lambasıyla yaşayan Elif Teyze'nin elektrik sorunu çözüldü

Adana’nın Saimbeyli ilçesinde kırsal bir mahallede yıllardır elektrik olmadan gaz lambasıyla yaşayan Elif Teyze'nin yardımına Belediye Başkanı koştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da gaz lambasıyla yaşayan Elif Teyze'nin elektrik sorunu çözüldü
KAYNAK: İHA

Adana'nın Saimbeyli ilçesine bağlı Eyüplü Mahallesi'nde yaşayan Elif Yemişen, yıllardır elektrik aboneliği alamadığı için gaz lambası kullanarak hayatını sürdürüyordu. Elektriğe ulaşamamanın zorluklarını yaşayan Yemişen’in durumu, Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut Dal tarafından öğrenildi ve hemen harekete geçildi.

Güneş Paneli Sistemi Kuruldu

Başkan Mahmut Dal, Elif teyzenin temel elektrik ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için belediye imkanları doğrultusunda bir çözüm üretmek adına çalışma başlattı. Başkan Dal yaptığı açıklamada, "Haber alır almaz, evine güneş paneli sistemi kurmaya karar verdik. Bu sistem ile Elif teyzenin elektrik sorununun kısmen çözülmesini sağladık," diyerek belediyenin desteğini vurguladı.

Elif Teyze'nin Sevinci

Evine kurulan güneş paneli sistemi sayesinde artık elektriğe kavuşacak olan Elif Yemişen, duygularını şöyle ifade etti: "Yıllardır gaz lambasıyla yaşıyordum. Şimdi evimde ışık olacak, çok mutluyum. Belediye Başkanımız Mahmut Dal ve ekibine teşekkür ediyorum."
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Brighton - Ipswich Maçı Ne Zaman? Ferdi Kadıoğlu Oynayacak Mı?

Brighton - Ipswich Maçı Ne Zaman? Ferdi Kadıoğlu Oynayacak Mı?