Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da kanalda boğulan gencin çıkarılmasını film gibi izlediler

Adana'da kanalda boğulan gencin çıkarılmasını film gibi izlediler

Adana’nın Çukurova ilçesinde sulama kanalına giren üç gençten biri boğularak hayatını kaybetti. Gencin bedeninin çıkarılması film gibi izlendi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da kanalda boğulan gencin çıkarılmasını film gibi izlediler
KAYNAK: İHA

Adana’nın Çukurova ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde yaşanan olayda, sıcak havadan bunalan üç genç, serinlemek amacıyla sulama kanalına girdi. Ancak gençlerden biri, suda çırpınmaya başladı ve akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Diğer iki genç ise hemen kanaldan çıkarak durumu polise bildirdi.

Dalgıç Polisler Gencin Cansız Bedenini Buldu

Olay yerine gelen Adana Emniyeti Su Altı Grup Amirliği ekipleri, sulama kanalında arama çalışmalarına başladı. Dalgıç polisler, gencin cansız bedenini, kanala girdiği noktadan yaklaşık 2 kilometre uzaklıkta buldu. Ekipler, gencin cenazesini sudan çıkardıktan sonra Adana Adli Tıp Kurumu morguna sevk etti.

İfadeleri Alınan Gençler Karakola Götürüldü

Boğularak hayatını kaybeden genç ile birlikte sulama kanalına giren diğer iki genç, ifadeleri alınmak üzere polis tarafından karakola götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Vatandaşlar Film Gibi İzledi

Olay yerinde toplanan vatandaşlar, gencin cansız bedeninin sudan çıkarılmasını adeta film gibi izledi. Bu görüntüler sosyal medyada da tepki topladı, izleyicilerin duyarsızlığı eleştirildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Otoyolu Müjdesi:  İnşaat Kasım Ayında Başlayacak

Alanya Otoyolu Müjdesi: İnşaat Kasım Ayında Başlayacak