Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da mezarlığa ücretsiz servis kavgası mezarda bitti!

Adana'da mezarlığa ücretsiz servis kavgası mezarda bitti!

Adana’nın Seyhan ilçesinde dolmuş şoförleri arasında mezarlığa ücretsiz sefer için çıkan sıra kavgası k*nlı bitti. 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da mezarlığa ücretsiz servis kavgası mezarda bitti!
KAYNAK: İHA

Adana’nın Seyhan ilçesi Akkapı Mahallesi'nde, dolmuş şoförleri arasında sıradan bir tartışma öl*mle sonuçlandı. 

Olay, Akkapı dolmuş durağında meydana geldi. Şoförler Selçuk Keklik ve Onur Nefis, mezarlığa ücretsiz sefer sırası yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Pompalı Tüfekle Ateş Açıldı

Kavga sırasında Selçuk Keklik’in ağabeyi Hakan Keklik, durakta bulunan pompalı tüfek ile rastgele ateş açtı. Silah sesleri çevrede paniğe neden olurken, olaya tanık olan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler duruma müdahale etti.

1 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonucu, şoförlerden Metin Zorluer'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan diğer şoförler Emre S., Volkan V. ve Fethi S. ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavisi sürerken, Metin Zorluer'in cansız bedeni morga götürüldü.

Saldırgan Gözaltında

Olay sonrası Hakan Keklik ile kardeşleri Selçuk Keklik ve Cüneyt Keklik polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı ve güvenlik kameralarının incelendiği öğrenildi. Kavganın nedeninin dolmuş sırası olduğu belirtilse de, polis ekipleri olayın tüm detaylarını araştırıyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Sil*hla Vurdu

Ankara'da Boşanma Aşamasındaki Eşini Sil*hla Vurdu