Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da alışverişten dönen anne - kıza tır çarptı!

Hatay'da alışverişten dönen anne - kıza tır çarptı!

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde, alışveriş dönüşü bir tırın çarpması sonucu 5 yaşındaki Melek hayatını kaybederken, annesi ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da alışverişten dönen anne - kıza tır çarptı!
KAYNAK: İHA

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde meydana gelen üzücü kaza, TEM otoyolu kavşağında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, sürücüsü henüz belirlenemeyen 31 YS 782 plakalı Mercedes-Benz marka tır, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazanın etkisiyle 5 yaşındaki Melek Erdem olay yerinde hayatını kaybetti, annesi Rabia Erdem ise ağır yaralandı.

Melek Olay Yerinde Hayatını Kaybetti

Küçük Melek, tırın çarpması sonucu ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi. Melek'in cansız bedeni, Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Dörtyol Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Annesi Rabia ise ambulansla hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı.

Annenin Durumu Ağır

Rabia Erdem, hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavi altına alındı. Durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen anne için doktorlar seferber oldu. Olay sonrası tır sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı. Kazanın detayları ile ilgili soruşturma sürüyor.

Yürek Dağlayan Görüntü

Kazanın ardından kaza yerinde kalan bebek arabası ve market poşetleri, kazanın acı dolu anlarını gözler önüne serdi. Anne ve kızın alışverişten dönerken böylesine trajik bir olay yaşaması, çevredeki vatandaşları da derinden etkiledi.



 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Trafik Kazasında Yaralandı 54 Gün Sonra Hayatını Kaybetti

Manavgat'ta Trafik Kazasında Yaralandı 54 Gün Sonra Hayatını Kaybetti