Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Dünya çocuklarından Antalya Büyükşehir’e ziyaret

Dünya çocuklarından Antalya Büyükşehir’e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘24. Antalya Uluslararası Çocuk Festivali’ kapsamında kente gelen çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dünya çocuklarından Antalya Büyükşehir’e ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin FOMGED Çocuk Kulübü’yle birlikte düzenlediği ‘24. Antalya Uluslararası Çocuk Festivali’ için Kırgızistan, Litvanya, Estonya, Ukrayna, Azerbaycan, Rusya ve Kazakistan’dan gelen çocuklar; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gürbüz’ü ziyaret etti. Gürbüz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatarak, konuk ülke çocuklarını ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyledi. Karşılıklı hediyelerin verildiği ziyarette, çocuklar etnik sazlarıyla mini bir konser verdi. 

Bu yıl Ramazan Bayramı’nın 3. gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’yla çifte bayram yapılacağını belirten Gürbüz, “Litvanya, Estonya, Kırgızistan, Ukrayna birçok ülkeden 300 civarında çocuğumuzu Antalya’da misafir edeceğiz. Onlarla birlikte Türkiye’nin diğer şehirlerinden gelen çocuklarımızla birlikte bu yıl hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mızı hem de Ramazan Bayramı'mızı coşkuyla yaşamış olacağız” dedi. 

ANKA 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Merhaba ben Bebecan, Ali Bebecan”

“Merhaba ben Bebecan, Ali Bebecan”