Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel DKMP Isparta Müdürü Hasan Eryiğit'ten istifa iddialarına yanıt

DKMP Isparta Müdürü Hasan Eryiğit'ten istifa iddialarına yanıt

Doğa Koruma ve Milli Parklar Isparta İl Şube Müdürü Hasan Eryiğit istifa nedeninin yanlış anlaşıldığını söyledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
DKMP Isparta Müdürü Hasan Eryiğit'ten istifa iddialarına yanıt
KAYNAK: Haber Merkezi

Doğa Koruma ve Milli Parklar Isparta İl Şube Müdürü Hasan Eryiğit, istifa etti. Eryiğit'in, tasarruf tedbirleri kapsamında uygulanan sıkı politikalar nedeniyle kurum işlerini yapamadığını belirterek istifa ettiği öne sürüldü. Ancak Hasan Eryiğit istifa nedeninin yanlış anlaşıldığını söyledi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev yapmış olan Hasan Eryiğit, hakkında yerel basında çıkan istifa haberlerine ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Son32TV'nin haberine göre; hakkında çıkan istifa haberlerinin bilgisi dışında ve saptırılarak yayımlandığını belirten Eryiğit, '2010 yılından beri ilimizde Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğümüzde yıllarca şeflik ve il şube müdürlüğü görevi yürüttüm. Basında yer alan gerçeği yansıtmayan ‘tasarruf tedbirleri kapsamında uygulanan sıkı politikaların kurum işlerini yapmasını engellediği gerekçesiyle istifa ettiği’ hususu tamamen yanlış bilgidir.' dedi.

Eryiğit, şube müdürlüğü görevinden ayrılma talebini kişisel, sağlık ve ailevi nedenlerden ötürü 09.07.2024 tarihinde Bölge Müdürlüğü’ne sunduğunu belirterek, 'Şube müdürlüğü görevinden azlim Bakanlığımızın takdirinde olup, devletimizin her kademesinde çalışmaktan gurur ve onur duyarak hizmetime devam edeceğim.' şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beyoğlu'nda taksiden indi rastgele ateş açtı

Beyoğlu'nda taksiden indi rastgele ateş açtı