Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Denizli’de şok edici bir olay yaşandı

Denizli’de şok edici bir olay yaşandı

Denizli'de yaşayan yabancı uyruklu genç sokak ortasında hayatını kaybetti

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Denizli’de şok edici bir olay yaşandı
KAYNAK: İHA

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde gece saat 01.30 sıralarında yaşanan bir olay, herkesi şoke etti. Afganistan uyruklu Amiri Asheghossein, evinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartıştığı kişi tarafından bıçaklandı. Yarı çıplak halde sokağa çıkan Asheghossein, yardım bulmaya çalıştı ancak durdurduğu bir araç onu almayınca kanlar içerisinde sokak ortasına yığıldı.

Komşularının 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istemesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekibi, Asheghossein’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis geniş çaplı bir araştırma başlattı.

Denizli’de şok edici bir olay yaşandı

Biz korktuk ve ne yapacağımızı bilemedik

Olaya tanık olan komşusu Rabia Çelik, 'Bizler uyuyorduk, bir bağırış sesi duyduk ve hemen yatağımızdan kalktık. Eşim kapıdan çıkıp olaya gitmek istedi ve ben gitmemesi için tuttum. Hemen balkona çıktık ve genç bir oğlan evden çıkıp kaçtı. Bu yabancı uyruklu ölen genç ise aşağı doğru kaçtı. Biri araba durdurdu ama o araba da yaralıyı almadı. Yaralı genç ise sokakta son anları olduğu için biraz kötü oldu. Biz korktuk ve ne yapacağımızı bilemedik. Hemen ambulans ile polisi aradık' dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de torbacı operasyonu: 8 şüpheli gözaltına Alındı

Mersin'de torbacı operasyonu: 8 şüpheli gözaltına Alındı