Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Datça'da çöplük yangını panik yarattı

Datça'da çöplük yangını panik yarattı

Muğla'nın Datça ilçesinde bir çöplükte meydana gelen yangın, itfaiye ve orman ekiplerinin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Datça'da çöplük yangını panik yarattı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Datça ilçesi Emecik Mahallesi'nde çıkan yangın, bölgedeki bir çöplük alanda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangını fark eden vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede ulaşan ekipler, yangına anında müdahale ederek büyümesini engelledi. Yangının kontrol altına alınmasına rağmen söndürme çalışmaları hala devam ediyor.

Aw269031 05 (1)

Gaz Sıkışmasından Kaynaklanıyor Olabilir

Yangın bölgesine giden Emecik Mahalle Muhtarı Hüseyin Harıpcı, yangının gaz sıkışması sonucu çıkmış olabileceğini belirtti. Harıpcı, 'Yangın birden parlamayla başlamış. Sanırım gaz sıkışması neticesi meydana geldi. Çünkü bir ay öncesi de buna benzer bir yangın meydana gelmişti. Yine aynı gaz sıkışması sonucu çıkmış olabilir diye tahmin ediyoruz. İtfaiye ve orman şefliği ekiplerinin kısa sürede olay yerine gelerek yaptığı müdahale sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı. Ancak henüz sönmedi. Çünkü yangın çöplerin derinliklerine doğru ilerleyebilir. Bu yüzden ekipler yangın yerinde nöbetlerine devam ediyorlar' dedi.

A W269031 04

Asılsız İhbar Mesudiye Mahallesi'nde Ekipleri Harekete Geçirdi

Aynı saatlerde Mesudiye Mahallesi'nde gelen 'Etrafta yangın kokusu' ihbarı üzerine ekipler bölgeye sevk edildi. Ancak yapılan kontroller sonucunda bu ihbarın asılsız olduğu tespit edildi.

A W269031 03

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den Antalya'da Sıcak Hava Uyarısı: Dikkatli Olun!

Meteoroloji'den Antalya'da Sıcak Hava Uyarısı: Dikkatli Olun!