Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Datça'da alabora olan lastik bottaki düzensiz göçmenler kurtarıldı

Datça'da alabora olan lastik bottaki düzensiz göçmenler kurtarıldı

Muğla'nın Datça ilçesi Akçalı Adası açıklarında alabora olan lastik bottaki düzensiz göçmenler Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Datça'da alabora olan lastik bottaki düzensiz göçmenler kurtarıldı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Datça ilçesi Akçalı Adası açıklarında meydana gelen olayda, bindikleri lastik bot alabora olan 38 düzensiz göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yardım talebi üzerine hızla bölgeye intikal eden ekipler, deniz yüzeyinde ve lastik bot içerisinde bulunan göçmenleri güvenli bir şekilde karaya çıkardı.

Yardım çağrısı yapıldı

Datça Akçalı Adası açıklarında düzensiz göçmenler tarafından yapılan yardım çağrısının alınmasının ardından bölgeye 3 Sahil Güvenlik Botu sevk edildi. Sahil Güvenlik ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak müdahalede bulundu. Ekipler, alabora olan lastik botun etrafında deniz yüzeyinde bulunan 15 düzensiz göçmeni kurtarırken, bot içerisinde bulunan 23 düzensiz göçmeni de sağ salim güvenli bir şekilde tahliye etti.

Toplam 38 Göçmen Kurtarıldı

Sahil Güvenlik ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucunda, lastik bot ile tehlikeli bir yolculuğa çıkan toplam 38 düzensiz göçmen kurtarıldı. Göçmenler, ekipler tarafından yapılan sağlık kontrollerinin ardından karaya çıkarıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eyüpspor Fenerbahçe'den Emre Mor'u Kiraladı

Eyüpspor Fenerbahçe'den Emre Mor'u Kiraladı