Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel DAİMFED açıkladı: İnşaatı Tamamlama Sigortası yürürlüğe giriyor

DAİMFED açıkladı: İnşaatı Tamamlama Sigortası yürürlüğe giriyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, "İnşaatı Tamamlama Sigortası" ile birlikte vatandaşların mağduriyet yaşamayacağını ve inşaatların yarım kalmayacağını açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
DAİMFED açıkladı: İnşaatı Tamamlama Sigortası yürürlüğe giriyor
KAYNAK: İHA

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörü, her geçen gün büyümeye devam ediyor. Ancak bazı müteahhitlerin inşaatları yarım bırakarak kaçması, vatandaşların mağdur olmasına neden oluyordu. Bu sorunun çözümü için harekete geçen Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED), İnşaatı Tamamlama Sigortası projesini hayata geçirdi.

İnşaatı Tamamlama Sigortası ile Mağduriyetler Son Bulacak

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İnşaatı Tamamlama Sigortası, müteahhit öldü, kaçtı ve battı" gibi durumları ortadan kaldıracak bir proje olduğunu belirtti. Karslıoğlu, bu sigorta sayesinde hak sahiplerinin evlerine kavuşmasındaki tüm engellerin kaldırılacağını vurguladı. "Vatandaşların artık 'Temelden projeye girilir mi?' gibi tereddütleri olmayacak. Bu sigorta ile tüm şantiyelere güvenle girilebilecek ve yarım kalan işler ortadan kalkacak" dedi.

Yerinde Dönüşüm ve Kat Karşılığı Projelerde Güvence

Karslıoğlu, İnşaatı Tamamlama Sigortası'nın özellikle yerinde dönüşüm yapan, kat karşılığı veren ve alan vatandaşlar için son derece önemli olduğunu ifade etti. Bu proje ile inşaat sektöründe güvenin artacağını ve mağduriyetlerin yaşanmayacağını belirten Karslıoğlu, sigortayı oldukça önemsediklerini ve tüm vatandaşlara önerdiklerini dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur Bucak'ta motosiklet mezarlığa düştü

Burdur Bucak'ta motosiklet mezarlığa düştü