Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Cennetten köşe diye satıldı bin kişiye mezar oldu! Enkazda yürek burkan dua

Cennetten köşe diye satıldı bin kişiye mezar oldu! Enkazda yürek burkan dua

Hatay Antakya'da 'Cennetten bir köşe' diye satılan Rönesans Rezidans bine yakın kişiye mezar olmuştu. 53 kişi halen kayıp!

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Cennetten köşe diye satıldı bin kişiye mezar oldu! Enkazda yürek burkan dua
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Antakya ilçesindeki Rönesans Rezidans felaketinin ardından hala haber alınamayan 53 kişi, felaketin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen dualar ve gözyaşlarıyla anıldı. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Ekinci Mahallesi'nde 2013 yılında tamamlanan Rönesans Rezidans, birçok aile için acı bir hatıraya dönüştü.

Cennetten Köşe Diye Satıldı Bin Kişiye Mezar Oldu! Enkazda Yürek Burkan Dua (3) Result

Acılı Ailelerin Çağrısı: Enkazın Tekrar Araştırılmasını İstiyoruz

Felakette yakınlarını kaybeden ailelerden Mustafa Kemal İncili, bir yıldır haber alamadıkları ablası ve yeğenleri için enkazın tekrar araştırılmasını istediklerini dile getirdi. Deprem gününü felaketle hatırlayan ve kayıplarını aramaya devam eden İncili, 'Buraya bir umutla geldik, kardeşimin birini bulduk. Ama diğer kardeşim ve yeğenimi bulamadık, hala arıyoruz. Depremin yıldönümü olacak, bekliyoruz. Burada 53 kişi kayıp, haber alınamıyor' dedi.

Cennetten Köşe Diye Satıldı Bin Kişiye Mezar Oldu! Enkazda Yürek Burkan Dua

'Ölü de Olsa Cenazemizi İstiyoruz'

Rönesans Rezidans'ta kaybolan 53 kişiden hala haber alınamadığını söyleyen Sabiha İncili, 'Bulamadıkça daha çok içimiz yanıyor. Şu an özlemle birlikte acımız daha çok arttı. Lütfen sesimizi duyun, bize ulaşın, bilgi verin. Biz artık ne yapacağımızı, sesimizi nereye duyuracağımızı şaşırmış haldeyiz. Canımız çok yanıyor, bir haber bekliyoruz. Ölü de olsa cenazemizi istiyoruz. Bir yerleri olsun, dua edelim. Kelimeler bile kifayetsiz' şeklinde konuştu.

Cennetten Köşe Diye Satıldı Bin Kişiye Mezar Oldu! Enkazda Yürek Burkan Dua

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kepez’de Gölet Alanına Dolgu

Kepez’de Gölet Alanına Dolgu