Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Büşra Özdemir kimdir?

Büşra Özdemir kimdir?

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı olan Büşra Özdemir hakkındaki bilgileri haberimizde derledik.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Büşra Özdemir kimdir?

Büşra Özdemir, 2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı oldu. Avukat Özdemir ile ilgili bilgileri sizin için haberimizde bir araya getirdik.

Büşra Özdemir nereli?

Büşra Özdemir, 14 Nisan 1988 yılında Serpil ve Şefik Dirgen’in tek çocuğu olarak Antalya’da dünyaya geldi.

Büşra Özdemir

Büşra Özdemir'in eğitim durumu nedir?

İlk, orta ve lise öğrenimimi Antalya’da tamamlayan Büşra Özdemir, lisans eğitimini Başkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde, yüksek lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi’nde özel hukuk alanında tamamladı.

Büşra Özdemir'in mesleği nedir?

Büşra Özdemir 2013 yılında Antalya Barosu’na kayıtlı serbest avukat olarak meslek hayatına başladı.

Büşra Özdemir

Büşra Özdemir'in siyasi kariyeri nedir?

2 Dönem Konyaaltı İlçe Başkanlığı ve Antalya İl Sekreterliği görevlerinde bulunan bir babanın kızı olarak küçük yaşlardan itibaren Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında büyüyen Büşra Özdemir, lise ve Üniversite dönemlerinde Gençlik Kolları çatısı altında görev almaya başladı. 2014 yılında mahalli idareler seçiminde Türkiye’nin en genç kadın belediye meclis üyesi unvanıyla Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyesi olarak seçildi. 2014 ile 2019 yılları arasında Konyaaltı Belediyesi Meclis Üyeliği, Divan Kâtip üyeliği görevlerini üstlendi. Bu sürede İmar Komisyonu üyeliği ve Başkan Vekilliği, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliği, Hukuk Komisyonu Üyeliği; Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. 2019'da yapılan mahalli idareler seçiminde Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğine ve Konyaaltı Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. 2019 yılından bugüne kadar Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği, Divan Kâtip Üyeliği ve Harita Komisyonu Başkanlığı görevlerini üstlendi. 2019 yılından bugüne kadar Konyaaltı Belediyesi Encümen Üyeliği, Divan Kâtip Üyeliği, Hukuk Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü.

Büşra Özdemir'in sosyal faaliyetleri nelerdir?

Büşra Özdemir, 2019 yılı itibariyle Akdeniz Belediyeler Birliği Meclis Üyeliği ve Çevre Komisyonu Başkan Vekilliği görevlerini üstlendi. Ayrıca aktif olarak Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev aldı.

Büşra Özdemir

Büşra Özdemir evli mi?

Büşra Özdemir, evli ve bir kız çocuk annesidir.

Büşra Özdemir hangi partiden aday?

Avukat Büşra Özdemir, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Konyaaltı Belediye Başkanı aday adayı oldu.

2024 Yerel Seçimleri için Konyaaltı Belediye Başkanı aday adaylarının yer aldığı Konyaaltı Belediye Başkanı kim olsun? anketimize aşağıdan katılabilirsiniz.

[poll id="27"][/poll]

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yolcu dolu minibüs önüne çıkan kamyona çarptı! Kazanın görüntüleri çıktı

Yolcu dolu minibüs önüne çıkan kamyona çarptı! Kazanın görüntüleri çıktı