Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da Alacak Verecek Kavgası: Baba ve Oğul Kurşun Yağmuruna Tutuldu

Burdur'da Alacak Verecek Kavgası: Baba ve Oğul Kurşun Yağmuruna Tutuldu

Burdur'un Gölhisar ilçesinde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan sil*hlı saldırıda baba ve oğlu hayatını kaybetti. Olay sonrası kaçan zanlı, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da Alacak Verecek Kavgası: Baba ve Oğul Kurşun Yağmuruna Tutuldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Burdur'un Gölhisar ilçesinde, alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen olayda bir baba ve oğlu, iş yerlerinin önünde pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Olay, saat 19.00 sularında Gölhisar ilçesi Konak Mahallesi'nde yaşandı.

Edinilen bilgilere göre, 53 yaşındaki Ramazan Tin ve 32 yaşındaki oğlu Muharrem Tin, Antalya'nın Korkuteli ilçesinden gelen 42 yaşındaki M.K. ile uzun süredir alacak verecek meselesi yüzünden husumet yaşıyordu. M.K., 07 BST 882 plakalı aracıyla Muharrem Tin'in iş yerinin önüne geldi ve baba oğulun yanına yürüyerek, pompalı tüfekle ateş açtı.

Baba Olay Yerinde, Oğul Hastanede Hayatını Kaybetti

Ramazan Tin ve oğlu Muharrem Tin, saldırı sonucunda ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ramazan Tin'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, ağır yaralı olan Muharrem Tin, Gölhisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından vurulan Muharrem Tin, Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Zanlı Kısa Sürede Yakalandı

Saldırı sonrası otomobiliyle kaçan zanlı M.K., polis ekiplerinin hızlı çalışması sonucu Tefenni ilçesinde kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Ramazan Tin'in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Gölhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaşamını yitiren Muharrem Tin'in cenazesi de otopsi için Burdur Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de uy*şturucu operasyonu: 3 gözaltı

Mersin'de uy*şturucu operasyonu: 3 gözaltı