Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur-Fethiye karayolunda köprüden uçan araç alev aldı

Burdur-Fethiye karayolunda köprüden uçan araç alev aldı

Burdur-Fethiye karayolunda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil, taklalar atarak köprüden aşağı uçtu ve yanmaya başladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur-Fethiye karayolunda köprüden uçan araç alev aldı
KAYNAK: İHA

Burdur'da, Burdur-Fethiye karayolu, Yassıgüme köyü yakınlarında meydana gelen bir trafik kazasına sahne oldu. 48 ADH 492 plakalı otomobil, Himmet K. (24) yönetiminde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Taklalar atarak köprüden dere yatağına uçan otomobil, büyük bir paniğe yol açtı.

A W269546 01 Result

Vatandaş Sürücüyü Kurtardı

Kaza anına tanık olan bir vatandaş, hemen harekete geçerek dere yatağına inip Himmet K.’yı araçtan çıkarmayı başardı. Ancak, sürücünün kurtarılmasından hemen sonra otomobil alev alarak yanmaya başladı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

A W269546 05 Result

Araç Yamamen Yandı

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, uzun süren çalışmalar sonucunda yangını söndürmeyi başardı. Ancak otomobil tamamen yanarak kül oldu. Yaralı sürücü Himmet K., ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Vücudunda kırıklar tespit edilen sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

A W269546 04 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
DMM Urla Yağcılar Plajı'ndaki kaçaklar iddiasını yalanladı

DMM Urla Yağcılar Plajı'ndaki kaçaklar iddiasını yalanladı