Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Bodrum'da 316 kiloluk dev orkinos yakalandı

Bodrum'da 316 kiloluk dev orkinos yakalandı

Bodrumlu amatör balıkçılar, 316 kilogram ağırlığında ve 3 metre boyunda dev bir orkinos yakalayarak unutulmaz bir deneyim yaşadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bodrum'da 316 kiloluk dev orkinos yakalandı
KAYNAK: İHA

Bodrumlu balıkçı Gökhan Aşık ve iki arkadaşı, Güvercinlik’ten denize açılarak balık avına çıktıkları sırada, Didim açıklarında dev bir orkinosla karşılaştı. 3 metre boyunda ve 316 kilogram ağırlığındaki dev orkinos, 5.15 metre boyundaki tekneyi Didim açıklarından Bodrum’un Türkbükü açıklarına kadar sürükledi. Gökhan Aşık ve arkadaşları, bu dev balığı yakalayabilmek için 4 saat 45 dakika boyunca büyük bir mücadele verdi.

tekneye sığmadı

Gökhan Aşık ve arkadaşları, uzun süren mücadelenin ardından dev orkinosu suyun yüzeyine çıkarmayı başardı. Ancak balığın büyüklüğü nedeniyle tekneye çıkaramayan balıkçılar, orkinosu kuyruğundan bağlayarak Güvercinlik Koyu’na getirdiler. Burada vinç yardımıyla denizden çıkarılan dev orkinosun 316 kilogram ağırlığında olduğu belirlendi.

Bodrum'da Orkinos Bolluğu

Gökhan Aşık, bugüne kadar birçok orkinos yakaladıklarını ancak bu kadar büyük bir balıkla ilk kez karşılaştıklarını belirtti. "Bugünlerde buralarda çok büyük orkinoslar var" diyen Aşık, sabah saat 09.30'da oltaya takılan balığı uzun bir mücadelenin ardından tekneye çekmeyi başardıklarını anlattı. Gökhan Aşık ve arkadaşları, yakaladıkları dev orkinosu yakınlarına ve vatandaşlara dağıttıklarını ifade etti.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bir ülkede X yasaklandı! VPN ile girmeye çalışana büyük ceza var!

Bir ülkede X yasaklandı! VPN ile girmeye çalışana büyük ceza var!